من از بچه دار شدن متنفرم. اصلا درک نمیکنم چرا بعضیا اینقدر دوست دارن. حتی اگه یه روز بفهمم بچه دار نمیشم نه تنها برام مهم نیس بلکه خوشحالم میشم😂. ارزومه با مردی ازدواج کنم که بچه نخواد ولی متاسفانه ۹۰ درصد مردای ایرانی این مدلی نیستن.
اصلا نمیتونم درک کنم وقت باارزش و عمرم و زندگیم رو پای یک نفر دیگه بذارم و برای یک نفر دیگه تلاش کنم و حرص بخورم. شاید به خاطر این باشه که یه کم از خودشیفته ام...نمیدونم والا...🤭
یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
یادم نمیاد گفته باشم دوس دارم نامادری بشم🤔چه چرت و پرت هایی بهم میبافی. حرصت گرفت از تاپیکم😂
حرصم بگیره از حرفای ی بچه؟؟نه گلم چون اونقدر رو تن پروری تاکید داشتی ی راه گفتم تا بتونی ازدواج کنی چون مردی که زن بگیره ولی بچه نخواد خیلی کمه
کلا هرکسی ازاده طرز فکر خودشو داشته باشه ولی تا وقتی جایی جار نزده میتونه توقع داشته باشه کسی نظر نده ولی وقتی پیش کسی گفتی منتظر نظر دادن سایرین باش و جنبت رو ببر بالا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا وایسا ازدواج کنی بعد اینو بگو . وقتی هنوز خیلی با چیزا مواجه نشدی نمیتونی در موردشون نظر بدی . حس بچه دار شدن توی مجردی شاید صفر باشه باید ازدواج کنی بعد میفهمی چقدر همه چیز توی آدم عوض میشه
حرصم بگیره از حرفای ی بچه؟؟نه گلم چون اونقدر رو تن پروری تاکید داشتی ی راه گفتم تا بتونی ازدواج کن ...
ببین عقاید مردا خیلی تغییر کرده من خودم بچه دارم ولی خیلی از اطرافیانم بالای ۱۰ ساله ازدواج کردن اما دوتایی توافق کردن بچه دار نشن به شدت زیاد شدن کسایی که بچه نمیخوان
بر خلاف خیلیا توتاپیکت منم باهات موافقم بهترین کار ومیکنی بچه نیاری خودمم دوتا دارم هیچ چیز مثبتی نداره نه مال من باشه ها کلا همه ی بچه ها همینن فقط تاآخر عمر حرص داره و پایبندی همین