2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده طلاق گرفتم فک نمیکردم انقد زود بیفتم تو چاه این مرتیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 99 پست

خیلی اشتباههه... وقتی از الان ک تو فشاری اینه وضعت، ازدواج کنی کامل میندازدت دور... 

الان هم اصلا وارد رابطه جنسی نشی باهاش ها، آبروت رو همه جا میبره ک دیگه اصلا نتونی ازدواج کنی

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سگ شوهرت به این مرتیکه شرف داشت 

واقعا که 

شوهر می خوای چیکار زندگی کن حالشو ببر

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

از یه ارشد حقوق بعید بود این وضع !!!!

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

معتادی شوهر اولت رو فاکتور بگیریم مث ازدواجت با این جوریه ک انگار دلت ایفون خاسته نوکیا قسمتت شده .....ولش کن همون مادر و خواهرش فردا هزارتا درد میشن واست مجبور نیستی وقتی هم وکیلی هم خوشگل و یبارم ضربه خوردی ب این زودی ازدواج کنی حوصله کن چ خبره ادم لایقت رو پیدا کن 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

واااااااا...دیونه ایی دختر؟مگه از جونت سیر شدی؟ول کن بابا...بزارش کنار .مگه چاقو زیره گلوت گذاشته خب باهاش کات کن و یمدت نزار هیچکسی سمتت بیادتا آرامش بگیری بعد باچشم باز ازدواج کن...واقعا برام قابله هضم نیست که چرا همه اینارو میدونی وباز میگی چیکارکنم؟؟!!!!

چند باره داری می پرسی همه میگن ولش کن 

باز نمی تونی بنظرم اگر نمی تونی ازش جدا شی خودتو بکش چون به زودی تن به رابطه جنسی میدی باهاش بعدم مثل دستمال توالت ولت میکنه و روحت و جسمتو جوری دستمالی میکنه که دیگه ترمیم نمیشه