2777
2789
عنوان

ما خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6400 بازدید | 170 پست
منم اینطوری فهمیدم اولش رفتم تاپیکای دیگشو چک کردم اینا دستگیرم شد فکر کنم منظورش این بوده که اونا ب ...

با وام ازدواج مگه میشه خونه خرید حتی دوبرابرش...خداروشکر حداقل اون پوله رو داره نده دست شوهرش

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اینطوری فهمیدم اولش رفتم تاپیکای دیگشو چک کردم اینا دستگیرم شد فکر کنم منظورش این بوده که اونا ب ...

نمیدونم انشاالله خودش بیاد توضیح بده

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

نه فکر کنم بعد عقد اینا اومدن تو اون خونه

حتما دیده اونا اونجان پریده وسط اونم که اینا مفت بشینن مام بشینیم چقد بدبخته وحسوده اگه بعد اینا اومده باشه ان‌ار خیلی دلخوشیه اونجا

تو شهرای کوچیک میشه با ۷۰۰ ۸۰۰ خونه خرید

نمیدونم والا شهرشوهرم کوچیکتر از شهر ماس یعتی یکی از شهرای شهر ماس...خونه گرونتراز اینجاس 

نمیدونم والا شهرشوهرم کوچیکتر از شهر ماس یعتی یکی از شهرای شهر ماس...خونه گرونتراز اینجاس

مسکن مهر میشه خرید یا تو مجتمع ها 

شهر من مرکز استانه

یه مجتمع هست تو شهر ما که خونه های ۶۰ ۵۰ متریه 

اونجا ۷۰۰تومن میشه خرید 

با کسایی که تاپیک 

عزیزم برادر شوهرم زن اولشو طلاق داده زن دوم گرفته و زنش هم ۳ بار طلاق گرفته بچه هم از برادر شوهرم با ...

هیچی نمیگم ایشون پس مشکل روحی روانیم داره با این مرونده ی درخشانش ....اصلا تو اهمیت نده گلم بزار حرفی هم میزنه شوهرت بزنه بزار اذیت کنن تا زودتر بلندشین ...واینکه مواظب باش تا مستقل نشدین بچه دار نشو به هیچ وجه....اونا معلوم نیس به کجا میرسن

حتما دیده اونا اونجان پریده وسط اونم که اینا مفت بشینن مام بشینیم چقد بدبخته وحسوده اگه بعد اینا اوم ...

ن واقعا از سر حسودی نیمدیم

مجبور بودیم چون بابام منو از خونش بیرون کرد گف برو دیگه نیا

منم جایی رو نداشتم مجبور شدم بیام اینجا توروخده اینطو منو قضاوت نکنید