2777
2789
وای من ۶😂

۶۰؟😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدت؟

۱۶۰

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。... 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。

۶۵😂

آهااا اینم باریکه دیگه❤️😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.