2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 12770 بازدید | 257 پست
اسی جون حالت بهتره یاهنوزدلشوره داری؟؟

ممنون عزیزم پیگیری 

دلشوره دارم 

نمی‌دونم بپرسم یا ن

مشاوره زنگ زدم ظهر گفت یا از فکرش بیا بیرون و ادامه بده یا ی جوری از زیر زبونش بکش بیرون

اینکه چجوری بپرسم و نگفت 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
منمدوسال شدکه ازخیانتش گذشته ولی حالم مثله خودته😢همش شک وبی اعتمادی حس میکنم هرکی خیانت میکنه همون ...

خیلی حرفت درسته 

من گاهی اوقات مرده متحرکم

بخاطر بچه هام خودمو شاد میگیرم 

دلم می‌خواد برم تو کویر و فقط فررررریاد بزنم 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمن به نصیحت هیچ وقت ماه پشت ابرنمیمونه دیریازوددست خیانتکاررومیشه پس خودتواذیت نکن آبجی عزیزم توفک ...

نه عزیزم

برای خودم ی خونه خریدم خداروشکر

ممنون از دلگرمیت

خیلی حرفت درسته من گاهی اوقات مرده متحرکمبخاطر بچه هام خودمو شاد میگیرم دلم می‌خواد برم تو کویر و فق ...

خدابهمون صبربده 

الان مامقصرشدیم  

زنش شکاکه همش به شوهرش گیرمیده بیچاره حق داره بره سمت زنادیگه😢

نمیگن این نامردابرای ماسرسوزن اعتمادی نذاشتن 

نمیگن یه دخترشادوپرانرژی که هزارتاآرزوتودلش داشته بعدخیانتشون تبدیل به یه زنه پرازاسترس وافسرده وغمگین شده که دیگه هیچی خوشحالش نمیکنه

خدابهمون صبربده الان مامقصرشدیم زنش شکاکه همش به شوهرش گیرمیده بیچاره حق داره بره سمت زنادیگه😢نمیگ ...

هعی دوستم🥲😔

از ته دل من حرف زدی 

من ی دختری بودم که همیشه همه چی برام مهیا بود،بیرون رفتن،پول،هررررچی که فکرشو کنی 

اما الان حتی اگه بهترین وسیله رو هم بخرم بازم دلم شاد نیست 

هرچند متاسفانه همسرم خسیسه

نه عزیزمبرای خودم ی خونه خریدم خداروشکرممنون از دلگرمیت

خیلی خوش حال شدم برات گلم 

پس دیگهدلشوره نداشته باش صبرکن بچه هات بزرگ بشن بعدبایه تیپا اززندگیت پرتش کن بیرون🥲تااون موقع همم خدابزرگه یاسرش به سنگ بخوره آدم شه یاعاقبت ظلمشوببینه 

ان شاالله که سربه راه بشه🥲

اسی وقتی اومد خونه برو اتاق خوابتون که وقتی میاد لباس عوض کنهبگو راستی دیروز شورت نپوشیده بودی اونج ...

شاید باورت نشه ترس دارم دعوا بشه 

اینقدرم پرررررو تشریف داره تهش یکااااری میکنه که من مقصرم

خیلی خوش حال شدم برات گلم پس دیگهدلشوره نداشته باش صبرکن بچه هات بزرگ بشن بعدبایه تیپا اززندگیت پرتش ...

من الان جوونم دلم می‌خواد زندگیم خوب و خوش باشه،دلم می‌خواد با کسی که انتخابم بوده خوشبخت باشم،دلم می‌خواد هیچوقت کاری نکنه که شک کنم و خیلی چیزای دیگه 

وقتی برم تو سن میانسالی دیگه روسیه‌ای ندارم برای خوش گذروند 

ممنونم که خوشحالی برام 

انشاالله برات اتفاقای خوبی در راه باشه و شوهر شماهم خدا سر به راهش کنه

نترس مردها از ترسیدن زن احساس قدرت و قلدری میکننجدی و محکم باش مگه میخواد چکار کنه؟

متاسفانه میدونه روی خانواده‌م و مخصوصا بعد فوت پدرم روی مامانم حساسم ی کاری میکنه به گوشش برسه 

و من چون متاسفانه یا خوشبختانه هیچوقت بد شوهرم پیش خانواده‌م نبردم مامانم شوکه میشه یوقت ی چیش میشه من دیوونه میشم دیگه طاقت ندارم

هعی دوستم🥲😔از ته دل من حرف زدی من ی دختری بودم که همیشه همه چی برام مهیا بود،بیرون رفتن،پول،هررررچ ...

منم مثله خودتم آجی جونم 

فقط کسی که خیانت دیده درک میکنه😢باهرزنگ وپیامک به خودشون رسیدن ودیراومدنشون تودلمون آتیش به پامیشه 

برامن که سالهابازنای مختلف بهم خیانت کرد 

هربارحس کردم یه ماشین باسرعت زده بهم تمام وجودم شکست تااوندم بلندشم زخمام خوب شه دوباره دستش روشد😢تک تک استرسی که توجمله هات میگفتی رومیفهمم 

ولی خدابزرگه بیخیالش شوخداخودش دستشو رومیکنه 

ان شاالله که اصلاچیزی هم نیست

منم مثله خودتم آجی جونم فقط کسی که خیانت دیده درک میکنه😢باهرزنگ وپیامک به خودشون رسیدن ودیراومدنشون ...

الهی بگردمت عزیزم💔

چی کشیدی 😔

مرسی از درک و حمایتت

ممنون از دلگرمی هایی که دادی

خدا بهترین راه رو پیشروی جفتمون بزاره

سلام هنوز همسرم نیومده خونه شاید باورت نشه ولی نمی‌دونم چی بپرسم و چجوری که دعوا نشه

نه خانم گفتم کاری الان نکن زیر نظر بگیرش اگه چیزی بگی هوشیار میشه پنهان کاری میکنه .فقط اولین  فرصت تو  ماشین خوب بگرد شاید باشه شاید چیزی دیگه مثلا گوشی پیدا کردی . 

دیروز از حموم که اومد ش ی و کرده بود ؟