2777
2789
عنوان

فروش طلا

173 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوبم

حدود ۱۲۰ گرم طلا دارم

و ۱۰ تا سکه تمام

به نظرتون بفروشم یا نه

به شدت دلم میخواد بفروشم و یه کاری بکنم

هدف خاصی هم ندارم ولی دیونه شدم از این فکر که بفروشم

به نظرتون ممکنه پشیمون بشم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

اول فروردین که بنزین گرون شد بهتون میگم گرمی 7 خورده ای طلا یعنی چی

نفروشید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول فروردین که بنزین گرون شد بهتون میگم گرمی 7 خورده ای طلا یعنی چینفروشید

واقعا؟؟؟

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

اول استارت کارتو بزن بعد بفروش.وگرنه الکی نفروش چون هی داره گرون میشه

کار خاصی مد نظرم نیست😵‍💫

فروختن طلا برای خرید خونه یا کاری که مطمئنی اندازه طلا یا بیشتر واست سود میده خوبه وگرنه با این رشدش ...

درست میگی

آرهحتی میگن ممکنه تا گرمی ۱۰ تومنم برهبفروشی پشیمون میشیمگه اینکه برای کاری باشه که ارزش داره

یا خدااا ده تومن

متاسفانه پس بجاش تا میتونی بخر ولی نفروش

بیچاره دامادا

چطور باید طلا بخرن

دیگه مگه اینکه گرمش زیاد نباشهسخته واقعاتا چند ماهه دیگه مشخص میشه قراره چقدر بره روش

خدا کنه یا بیاد پایین یا تغییری نکنه