من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
[QUOTE=366953157]نه نمیدونم یهو میخونه قلبم میریزه من اصولا صبا ساعت چهار بیدارم و هر سری صداشو میشنوم میترسم [/QUOTEترس نداره عزیزم،صدای اذان ارامش بخش ترین صدای دنیاست،خدا فقط داره با اذان بندشو به سمت خودش فرا میخونه، چطور وقتی گوشیت زنگ میزنه سریع میری جواب اونیکه زنگ زده رو میدی،فکر کن این هم صدای زنگ خداست که داره بنده اشو صدا میزنه که باهاش صحبت کنه،توصیه میکنم حتما موقع های اذان یه ایه الکرسی بخونی برای محافظت از خودت از هر دسیسه های شیطانی ،چون شیطان هرکاری میکنه تا انسان هارو از خدا دور کنه، اینم میتونه یه شگردش باشه،ببخشید طولانی شد عزیزم،اگه تونستی سعی کن حتما نمازتو بخونی ،اینجوری مطمعن باش مشکلت هم حل میشه،
اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم