2777
2789

کسی که قراره باهاش ازدواج کنم میگه من نه از دوست و رفیق خوشم میاد نه خودم دارم میرم میام تو ام نداشته باش 

نمیدونم میترسم یه جا تنها شم یه جا نیاز داشته باشم

یا همچینم مهم نیست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهمه آدمی ک نتونه ارتباط اجتماعی برقرار. کنه بد درد زندگی نمیخوره مگه میشه آدم دوست نداشته باشه ؟

ارتباط اجتماعی خوبه

با ادمای زیادی ارتباط داره تو بازار اینور اونور

ولی نه عروسی خوشش میاد نه جمع خوشش میاد هیچی 

مهمه هم ارتباط اجتماعی مهمه هم معاشرت با بقیه و رفت و امد، بعدشم اینکه نزار تنهات کنه،اونجوری خدایی نکرده تو مشکلات زندگیت باید ساکت بشینی و گوش به فرمان باشی کم کم میگ با خانوادتم رفت امد نکن تنهات میکنه به جز خودش پناهی نداشته باشی

ارتباط اجتماعی خوبهبا ادمای زیادی ارتباط داره تو بازار اینور اونورولی نه عروسی خوشش میاد نه جمع خوشش ...

اون بخاطر شغلشه ک بیرون سر کار داره مهمونی و عروسی نرید این شد زندگی ؟ بعدها بخاطر ی مهمانی دادن یا مهمونی رفتن خون ب دلت می‌کنه