2777
2789
عنوان

امشب شوهرم آشپزی کرد برگام ریخت

347 بازدید | 23 پست

حوصله آشپزی نداشتم از بس صبح خونه اینا تمیز کردم خسته شدم خلاصه گف برم از بیرون بگیرم گفتم نه خودم پا میشم دیدم گف بسپر ب من ی ماکارونی درس کرد تو عمرم نخورده بودم تا حالا ته دیگ چرب اصن عجیب غریب خوب بود اشپزیش خوبه ی چیزایی درس میکرد ولی این یکی عالی بود  اصلا غذای من ب پای مال اون نمی‌رسه از خودم خجالت کشیدم🤣شوهرای شماهم آشپزی میکنن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمشگرمممممن بودم سو استفاده می‌کردم

خودم خیلی دلم نمیا چون تا شب سرکارهه ولی فست فودی اینارو عالی درس میکنه

نامزد من یه جووووورییی اشپزیش خوبه که من روم‌نمیشه واسش غذا درست کنم😂😂😂

من اولین مسافرتی که باهم رفتیم ویلاشون بعد گف برنج بزار برم کباب بگیرم بلد نبودم خودش برنج گذاشت 🤣

شوهر منم دستپختش خونه همیشه میگه تو خوابگاه جمعه ها آشپزی با اون بوده

من خیلی از غذاها رو زنگ میزنم فوت و فنشو از اون میپرسم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

شوهر منم دستپختش خونه همیشه میگه تو خوابگاه جمعه ها آشپزی با اون بودهمن خیلی از غذاها رو زنگ میزنم ف ...

واقعا خیلی خوبه مرد آشپزی بلد باشه منم وقتایی که سرما میخورم یا حالم خوب نیس آشپزی با اونه

من اولین مسافرتی که باهم رفتیم ویلاشون بعد گف برنج بزار برم کباب بگیرم بلد نبودم خودش برنج گذاشت 🤣

😂😂😂

نه خدایی منم اشپزیم خوبه ولی اون خیلی حرفه ایه 

اشپز رستوران بوده