2777
2789
عنوان

خاهرا شما را بجان بچه هاتون بیاین دارم میمیرم بچم رو دستم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4212 بازدید | 190 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر میمیرد لاقل میگفتم شوهر ندارم بچم راحت بزرگ میکردم فردا میاد به همه زنک میزنه میگه خود سر شده عا ...

زنگ بزن ب بابات اینا بیان دنبالت بخدا چطور باهاش زندگی میکنی اصن؟

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

برنامه اسنپ نصب کن قسمت اسنپ دکتر ویزیت شوبعد هم داروخانه اسنپ عکس نسخه ات رو بذاردارو میارن در خونه ...

راستش اسنپ دارم با اون رفتم برگشتم فقط اون قسمتی که گفتی نمیشناسم

فقط دلم میخاد بدونم چجوری از همچین آدمی یه بچه داری ،تازه دوباره م حامله هستی

نیاید بگید نمک به زخمش نپاش که دقیقا همینه

برو به غریبه های کوچه و خیابون بگو

جدی میگم

کمک بخواه

اونا درک و شعورشون از شوهرت بیشتره عزیزم

اسی آروم باش یه پیاز حلقه حلقه کن بزار کف پای بچه ت تا صبح جوراب بپوش تبش رو میاره پایین و خودت هم ا ...

اینا برا بچه جوابگو نیست تب بره بالا تشنج می‌کنه . بچه با یه اسهال یه وقت یه بلایی سرش بیاد تعادل مایعات بدن به هم میریزه

زنگ بزن ب بابات اینا بیان دنبالت بخدا چطور باهاش زندگی میکنی اصن؟

تابستون رفتم دوماه نیومدم انسان نیست که پسرم ازم میگیره بدون پسرم که نمیتونم تا بیام بی صاحب مریض میمیره مامانم اگه زنگ زد بگه دخترتون اینجوری رفته بهش میگم بی عرضه بی شرف تو هم مردی پولشم ما دادیم خوب کاری کرده زورت میاد خودت میبردی 

بعید میدونم شوهرش نظامی باشه آخه مردای نظامی برعکس خشونتی که دارن خیلی خانواده دوستن و احساسی

همه جابد و‌خوب هست

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️