2777
2789

من از دکتر دماغم شکایت کردم سوالتو بپرس

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله وکیلم

دخترمو ۱۰ماه پیش دکتری معرفی کردن ببرم پاهاش نشون بدم دخترم راه نمیره کاردرمانی میرفت تازه تازه میخواست ایستادن بگیره 

این دکتر اصلا ارتوپد اطفال نبود دخترم۳سالشه بما وعده داد پای بچت عمل میکنیم تیمی راه میره۶ماه دیگ 

بما گفتن رایگان بعد وسط عمل گفتن ب پلاتین نیازه بدو زود۵۸ملیون ب این حساب پول بزنید ما ناچاری واریز کردیم 

بعد فهمیدم اصلا چیزی ب پای بچه نذاشته  . دخترم بعد عمل الان ن میتوه بایسته ن راه بره وضعیتش بدتر شد 

میخوام برم شکایت کنم 

من پدرم نیروی انتظامی هستنتا حدودی با روند اداری آشناماگه دوست داری تعریف کن تونستم راهنماییت میکنم

دخترمو ۱۰ماه پیش دکتری معرفی کردن ببرم پاهاش نشون بدم دخترم راه نمیره کاردرمانی میرفت تازه تازه میخواست ایستادن بگیره 

این دکتر اصلا ارتوپد اطفال نبود دخترم۳سالشه بما وعده داد پای بچت عمل میکنیم تیمی راه میره۶ماه دیگ 

بما گفتن رایگان بعد وسط عمل گفتن ب پلاتین نیازه بدو زود۵۸ملیون ب این حساب پول بزنید ما ناچاری واریز کردیم 

بعد فهمیدم اصلا چیزی ب پای بچه نذاشته  . دخترم بعد عمل الان ن میتوه بایسته ن راه بره وضعیتش بدتر شد 

میخوام برم شکایت کنم

عزیزم خداروشکر شکایت علیه دکترا خوب جواب میده من حتی دکترمم میگفت برو دستت ب هیچ جا بند نیست

رفتم 100 تومن دادم شکایت کردم رفت نظام پزشکی خیلی سفت و جدی برخورد میکنن

حتمااااا شکایت چون نتیجه میگیری

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

دخترمو ۱۰ماه پیش دکتری معرفی کردن ببرم پاهاش نشون بدم دخترم راه نمیره کاردرمانی میرفت تازه تازه میخو ...

باید طرح دعوا تنظیم کنید

و اینکه مدرکی دارید اون پولو بابت پلاتین پرداخت کردین؟

متاهل🩷🍃
عزیزم خداروشکر شکایت علیه دکترا خوب جواب میده من حتی دکترمم میگفت برو دستت ب هیچ جا بند نیسترفتم 100 ...

اصلا این دکتر اطفال نبود با ی دکتری عمل کرده پای بچمو ک نظام پزشکی ندارن بچمو ناقص کردن الهی لعنتشون کنه

انشالله جواب بده منم فردا وکیل پیدا کنم ازش مشورت بگیرم ک راه رو درست برم حتما حتما شکایت میکنم

باید طرح دعوا تنظیم کنیدو اینکه مدرکی دارید اون پولو بابت پلاتین پرداخت کردین؟

قرار بود بما فاکتور بده دروغ میگف ولی شبا کردیم پولو ب حساب نمیدونم پسرخالش بود کی بود . ولی شاهد داریم چندین تا