2777
2789
عنوان

تو روستای ما ب یه دختره وحی شده خیلی جالبه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 68 پست
شماره یا آدرسی داری بهم بدی عزیزم 4ساله لنگ یه چیزیم بد گرفتارم

وای تورو قران  بیخیال اینا همش خرافاته تو از مجا میدونی طرف  سالمه ؟ از یه ادم که دماغشو بگیری جونش در میره توقع معجزه فرابشری داری؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صمغ درخت نبوده اومده بودن خون گوسفند سر بریده رو ریخته بودن رو درخت حالت اشک آویزون شده بود

دیگه بدتر😃

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

این تایپک که معلوم شد دروغ بوده ، ولی من یه چیز از خودم میگم من یک دوره یک شیطنتی کردم و حتی یک نفرم متوجه شد و آبروم هم پیشش رفت  خودم هم متوجه اشتباهم شدم ،و به شدت عذاب وجدان و از خدا خجالت میکشیدم شروع کردم نماز خوندن و توبه و سر نماز گریه که خدا من را ببخش یک روز که خوابیده بودم خواب دیدم جای مثل جنگل ولی پر آرامش بهم گفته شد تو بخشیده شدی .

نمیگم از روز به بعد نمازم سر وقت و همیشه در حال خوندن و نمیگم آدم خیلی خوبی شدم نه الانم لغزش میکنم و کلی ایراد ولی بعضی اوقات که زبادی از خدا دور میشم یادم میافته واقعا خدایی وجود داره .انسان با گناه و توبه ست که به خدا نزدیک تر میشه .