دنیای_صورتی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 610 عنوان دو شبه بی دلیل اینطوری میشم 86 بازدید | 17 پست ترس و اظطراب و استرس شدیییید بدون دلیلتپش قلببی قراریسرشب یک پرانول 10 خوردمخوابم نمیبرهحالم خیلی بدهدلم میخواد شوهرمو بیدار کنم بگم میترسم..دلم نمیاد خیلی بد خواب میشه گناه داره من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂 1403/10/15 | 02:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای_صورتی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 610 خونمون ویلاییهحیاطمون خیلی بزرگه،فقط تروخدا چیزی نگین بیشتر بترسمهی میرم از پنجره تو حیاطو نگاه میکنم،بیقرارمدیشبم خونه کسی بودیم برا خواب تا صبح همین بود حالم من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
دنیای_صورتی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 610 کسی نیست؟ من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
دنیای_صورتی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 610 دندونم از درد داره میترکه بروخداتو شکر کن ای وایدندون درد خیلی بدهمنم قلبم داره از دهنم میاد بیرونیکم دارچین بریز رو دندونتیا اگه میخک داری بزار روی دندونت من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
دوستبادکنک عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4198 😐با اینایی که گفتی من تنهام شوهرم سرکار ترس تو دلم افتاد عههه
ریحان_خدا عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 552 بسم الله بگو ولا حول ولا قوه الا بالله رو زیاد بخون خود بخود آروم میشی ایه الکرسی هم خیلی جوابه فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن
دنیای_صورتی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 610 😐با اینایی که گفتی من تنهام شوهرم سرکار ترس تو دلم افتاد عههه من از حیاطمون خیلی میترسمنمیدونمدو شبه اینطوری شدم من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
دوستبادکنک عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4198 دندونم از درد داره میترکه بروخداتو شکر کن شنیدم یه دستمال کاغذی لول کن یا مچاله بعد سرشو آتیش بزن مواظب باش بعد سریع فوت کن خاموش شه میگن دودشو بو بکشی دردش آروم میشه
دنیای_صورتی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 610 بسم الله بگو ولا حول ولا قوه الا بالله رو زیاد بخون خود بخود آروم میشی ایه الکرسی هم خیلی جوابه مرسی عزیزمحتما میخونم من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
دوستبادکنک عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4198 من از حیاطمون خیلی میترسمنمیدونمدو شبه اینطوری شدم آیت الکرسی بخون بسم الله بگو سعی کن بخواب.درا اگه قفله راحت بخواب امنه دیگه
دنیای_صورتی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 610 شنیدم یه دستمال کاغذی لول کن یا مچاله بعد سرشو آتیش بزن مواظب باش بعد سریع فوت کن خاموش شه میگن دودش ... اگه بد اموزی ندارهمنم شنیدم سیگار خوبه چون نیکوتین دارهپ.ن:دخانیات خیلی بده و سرطانزاست😐 من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
دلشکسته۷۰۸۰ عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1058 عزیزم شوهرت بغلته دیگ ترست چیه ما دوتا حیاط داریم خونمون دوطرفس و بزرگ فقط شوهرم هست یذره هم ترس ندارم
پفک_نمکیی عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 358 شنیدم یه دستمال کاغذی لول کن یا مچاله بعد سرشو آتیش بزن مواظب باش بعد سریع فوت کن خاموش شه میگن دودش ... من تنها زندگی میکنم مجبور شدم خودم برای خودم امپول کترولاک زدم فقط همینو داشتم
دنیای_صورتی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 610 عزیزم شوهرت بغلته دیگ ترست چیه ما دوتا حیاط داریم خونمون دوطرفس و بزرگ فقط شوهرم هست یذره هم ترس ندا ... نمیدونم بخدادوشبه اینطوری شدمسابقه نداشتهممکنه بخاطر قبل پریودی باشه؟ من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂