2777
2789

حرفای این مرتیکه  که با ایدی خانم‌ اومده باور نکن  گوه زیادی میخوره  قانونا اگه بیرونت کنه قرارداد ازدواجتون فسخ میشه یعنی همونجا میتونی مهرتو اجرا بزاری تا روزیکه مهرتو نده نمیتونه بیرونت کنه باور نداری زنگ بزن از وکیلا بپرس  اگه مهریت کمه اجرت المثل و .. هم اجرا بزار اجرتالمثل یعنی حقوق کارای خونه که انجام دادی همین که نذاشته بری سرکار نشون میده بیشتر از حد عرف تو خونه کار کشیده ازت و البته  قاضی همه چیزو در نظر میگیره علاوه بر قانون عرف و ابرورم در نظر میگیره

این مرتیکه از قانون خبر  نداره تازه میگه مرد  نفقه بچه هاش تا ۱۸ سالگی به عهدشه    درحالیکه دختر اگه مجرد بمونه تا روز مرگش نفقش به عهده پدرشه  و پسر هم تا یه سنی که من دقیق نمیدونم

همین که گفتم بزنیدش هر روز  بهترین کاره یا مهریه و اجرت المثل و ..میده طلاق میگیری و تا اخره عمر نفقه بچه هاتم  ازش میگیری یا اخلاقشو درست میکنه ادم میشه    دست تنها که نیستی عزیزدلم کسایی که تنها هستنم همینکارو باید بکنن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم.اینطورهم نیست.مرد اگر قصد جدایی هم داشته باشه نمی تونه که خانوم رو بیرون کنه.بایستی اول اقد ...

دوست عزیز من هرچقدر اینجا تکرار کنم شما مخالفت میکنی چون به نظرتون غیرمنطقی میرسه ولی قانون اینه که آقا هر لحظه بخاد حق اینو داره به خانم بگه برو بیرون ، اقدامات قانونی هیچ ارتباطی به حضور زن در خانه نداره ، حضور زن در منزل فقط به منزله ی تمکین هست که مرد خاسته و اگر خودش ترک کنه با درخواست مرد به خانه برنگرده نفقه ساقط میشه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

این حرفها ها چیه !!از کجاتون در اوردین؟؟اینطور نیست که شما میگین ..میتونن همون موقع زنگ بزنن صد و ده ...

از کجا در نمیارم این دقیقا اصل قانون هست. 

حق خانوم در زندگی دو چیز بیشتر نیست یکی نفقه یکی مهریه که نفقه فقط در صورت تمکین بهش تعلق میگیره

ولی حق به زور موندن تو خونه کس دیگه ای را نداره حتی اگر شوهرش باشه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

همه بیسواد شما فقط میفهمی

اینجا جایی نیست که باسواد ها جمع بشن اکثر تاپیک های اینجا اینه که شوهرم خیانت کرد شوهرم رو میخام بترکونم !!! به نظرت این دسته افراد سواد قانونی دارن ؟ من طبق قانون گفتم حرفام هیچ ایرادی نداره حالا هرکی اختیارشو داره بره امتحان کنه به حرفم میرسه

پس شماهم باسواد نیستی سکوت کن

میتونی تاپیک ها و حرفهای منو بررسی کنی من شوهری ندارم که منو بندازه بیرون من مجرد زندگی کردم عرضشو داشتم خودم بهترین زندگیو واسه خودم بسازم

سوادشم دارم خوبم دارم ولی اومدم که نزارم امثال تو مردم رو از راه به در کنه

تو در جایگاهی نیستی بگی سکوت کنم یا نکنم هری

فعلا که تواین تاپیک کسی علاقه ای به حضور شما نداره پس هررری

این تاپیک برای تو نیست به تو هم هیچ ارتباطی نداره ، خوبه که نی نی یارها را تگ کردم تو تاپیک تا این کاربریت هم مثل قبلی تعلیق بشه تا شاید ادم بشی

اینجا جای عمومی هست هرکسی حق داره روی هم ریپلی بزنه اگه خوشتون نمیاد میتونید ترک کنید. و اینکه پزشک ...

مطابق ماده 53 قانون حمایت از خانواده، ترک نفقه از سوی زوج جرم محسوب می شود. بیرون راندن زن از منزل توسط شوهر، بسته به شرایط و عرف و عادت محل، می تواند به عنوان یکی از مصادیق ترک نفقه تلقی گردد. چرا که تامین مسکن از جمله تکالیف قانونی زوج نسبت به زوجه می باشد و عدم تامین آن می تواند به عنوان امتناع از پرداخت نفقه تلقی شود.

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینجا جای عمومی هست هرکسی حق داره روی هم ریپلی بزنه اگه خوشتون نمیاد میتونید ترک کنید. و اینکه پزشک ...

همانطور که گفته شد بیرون کردن زن از خانه توسط شوهر برای زوج عواقب حقوقی و کیفری خواهد داشت. در بخش قبل به مجازات کیفری این عمل پرداختیم اما در ادامه قصد داریم به مجازات حقوقی آن اشاره کنیم. اصلی ترین نتیجه ای که از نظر حقوقی برای زوج در نظر گرفته می شود امکان طلاق از سوی زن است.

قانون به وضوح به این مسئله پرداخته است که در صورت آزار دهنده بودن و غیر قابل تحمل شدن زندگی مشترک برای زن می تواند اقدام به ارائه درخواست طلاق کند که در این حالت طلاق عسر و حرج اتفاق می افتد.

از آنجایی که ممکن است بعد از بیرون کردن زن از خانه توسط شوهر، زوجه دچار مشکل شده و نتواند مخارج زندگی خود را تامین کند و در پیدا کردن مکانی برای زندگی دچار مشکل شود دادگاه حق ارائه درخواست طلاق عسر و حرج را به زوجه خواهد داد.

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوست عزیز من هرچقدر اینجا تکرار کنم شما مخالفت میکنی چون به نظرتون غیرمنطقی میرسه ولی قانون اینه که ...

اخراج زوجه از خانه توسط زوج ، عواقب حقوقی و کیفری در پی دارد . به لحاظ حقوقی ، زن می تواند به دلیل عسر و حرج ، درخواست طلاق نماید و به لحاظ کیفری ، از آن جهت که مرد ، همسر خود را از منزل بیرون کرده است ، می توان به جرم ترک انفاق ، در دادسرا از وی شکایت نمود . لذا حکم بیرون کردن زن از منزل ، ایجاد حق طلاق برای زن و یا حبس و زندانی شدن مرد می باشد .

این تاپیک برای تو نیست به تو هم هیچ ارتباطی نداره ، خوبه که نی نی یارها را تگ کردم تو تاپیک تا این ک ...

@niniyar_1‍ 

این خانم ادعادارن من باهاشون دعوا کردم لطفا با دلیل ثابت کنن.ممنون