2777
2789
وای نمیتونم تصور کنم چقدر سخت الان چی هنوزم میگه برو؟

الان که اومدم خونه تا پیکم برای هفته پیشه 

کلا میدونه جایی ندارم برم نمیتونم از بچه هام دل بکنم میگه برو

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ بزن پلیسمهریتم بزار اجرا پدرشم دربیارخدا لعنت کنه همچین مردیو

عزیزم چندبارتوضیح دادم مهریه خاصی ندارم

چیزی هم نداره که من ازش بگیرم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

استارتر واقعا عجیبه مهریه که اجرا نمیزاره 

میگه چون شوهرم نداره

خونه پدر مادرشم نمیره میگه چون پیرن ولی حاضر با بدن عفونت کرده تو سرما دم در بشینه

گاهی خوبه ادم خودخواه باشه تا برای اون چاهی که توش افتاده طنابی گیر بیاره و خارج شه

جلوجلو میگی نمیشه 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
استارتر واقعا عجیبه مهریه که اجرا نمیزاره میگه چون شوهرم ندارهخونه پدر مادرشم نمیره میگه چون پیرن ول ...

عزیزم مهریه خاصی ندارم که بعداجرابتونم روی پای خودم وایستم

عزیزم میدونم پسرتو انداخته بیرون خوندم اونو  گفتم اگه زنگ میزدی پلیس میومد به حکمه قانون پسرتو میورد تو خونه حق نداره پسرتو بندازه توی انبار 

ازش نترسید حالا که پسرت بزرگ شده باهم بزنیدش

ترس نداره یه بار که بزنید میفهمید چقدر راحته   و چقددر اخلاقش عوض میشه  شروع کن از امروز ناگهانی بهش حمله کنید  .. خیلیا شرایطشون از تو بدتره چون تنهاعن تو پسر داری از خدا دیگه چی میخوای  هر روز بزنیدش  اگه فیلمی چیزی گرفت گوشیشو بدزدید گم و گور کنید  نترس عزیزم به خودت مهربونی کن  نزار بهتون استرس بده تا دهن واکرد بزنیدش

چون هم نوعمی دلم نمیخواد بیخودی حق الناس گردنت بیفتهبا خوندن اطلاعات اشتباهی ک توی همین یه کامنتت تر ...

من قانون رو گفتم اتفاقا آگاهی دادم که بقیه آگاه باشن قبل از اینکه بلایی سرشون بیاد خودشون به فکر خودشون باشند. مملکت قانون داره قانون هم میگه آقایی که صاحب خونش هست میتونه هر ثانیه که دلش بخاد از زنش بخاد خونه رو ترک بکنه بدون هیچ دلیل خاصی ! شما یا قانون بلد نیستین یا اینکه از روی حرص و احساسات صحبت میکنین

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

عزیزم مهریه خاصی ندارم که بعداجرابتونم روی پای خودم وایستم

تو سه تا سکه هم مهرت باشه میشه ۲۰۰ میلیون 

۲۰۰ میلیون بهتره یا صفر ریال!

خدایی منطقی باش

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
تو سه تا سکه هم مهرت باشه میشه ۲۰۰ میلیون ۲۰۰ میلیون بهتره یا صفر ریال!خدایی منطقی باش

سکه نیست عزیزم5میلیون پوله مهریه ام

اتفاقا منم در مورد قانون گفتم که اینجوری نیست البته نه همه اش بهش اولی که گفتید. پلیس می‌تونه بیاد و ...

نمیدونم دلیل اینکه مقاومت میکنید چیه ولی من به قانون هم آگاهم آشنای پلیس هم داریم تو فامیلامون وکیل و ... هم داریم . قانون اینه حتی تو خیلی از کشورها همینه که آقا هر ثانیه که قصد داشته باشه میتونه ازش خانومش بخاد که خونه رو ترک کنه و دیگه به زندگی مشترک ادامه نده ، این حق کاملا قانونی آقا هست و خانم هم حق مقابله باهاش رو نداره.

پلیس برای تحقیقات فقط از قاضی و دادسرا دستور میگیره بدون دستور قاضی حق تحقیقات نداره و برای این مورد هم هیچ تحقیقاتی لازم نیست مگر اینکه یک آقا خانومش را کتک زده باشه و بتونه اثبات کنه که کتک زده ، خب اون فرق داره دیه باید پرداخت بکنه یک نفر تو خیابون یک نفر دیگه رو هم بزنه دیه میده

ولی اینکه بگید آقا حق نداره خانومش را بیرون کنه کاملا اشتباهه و آقا هر ثانیه ای بدون هیچگونه دلیلی حق اینو داره به زنش بگه از خونم برو بیرون هیچ کسی هم حق اعتراض بهشو نداره حتی پلیس ، اگه حرفمو باور نداری همین الان با 110 تماس بگیر بگو شوهرم با آرامش گفت از خونم برو بیرون و دیگه نمیخام تو زندگیشم باشی ببین جوابش چیه

همینجوری به مردم راهنمایی آب دوغ خیاری میدید که همه رو میندازید تو چاله و بدبختش میکنید اخه تو نمیدونی پلیس و قانون چیه چرا از روی احساسات خودت راهنمایی میکنی ؟

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

همون پنج میلیون با تورم الان کلی شده چند ساله ازدواج کردی

بیست ساله