الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم ناراحت نشیا آما انگار خودت تمایلت به بدبختیه. اول که فرار کردی بعد حامله شدی با اینکه شوهرت کتکت زده و دونی رو سقط کرده باز سومی رو حامله شدی😑 با اینهمه تحقیر و کتک جدا نشدی که حداقل بری زیر پوشش بهزیستی و با هنر خودت کسب درآمد کنی. نشستی هی کتک خوردی هی حامله شدی. خب از کی داری گله میکنی این وسط ؟! میگی خونوادم حمایت نمیکنند خب اونا که حق دارن ولی زنهای زیادی بدون حمایت خونواده مستقل شدن و به اوج رسیدن. آخه با نشستن و ناله کردن وضعیت کی تغییر کرده؟!
عزیزم خدا صبرت بده خیلی ناراحت شدم بابت شرایطی که تحمل میکنی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
عزیزم اگه پستام بخونی گفتم من آرایشگری تزریقات و یه کم خیاطی بلدم نذاشت برم سرکار بذاره برگ نظافت بخ ...
مامان بابات چیزیشون نمیشه نهایت ی چند روزی غصه میخورم بعدشم کنار میان بهتر از اینه که دپ تا بچه مریض روانی تحویل جامعه بدی خودتم داغون بشی فردا پس فردا دچار مریضی بدی باشه بخاطر عفونت یا اعصاب
پسر مو چکارکنم میترسم تو این جامعه راه بدکشیده بشه
کشیده نمیشه حواس خودت هست بهش بعد یکی دو سال بعد خونه میگیری و پسرت هم میاد موقت دور هستید اونم فقط برا خواب و الا ژول روز همو میبینید مطمین باش اونم ببینه جاتون امنه انگیزه میگیره
الان خدا نکرده بازم با پدرش دعپاش میشه خدا میدونه وی میشه یا این اونو میکشه یا اون اینو
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.