2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسم شوهرت مهرداد هست

چطور؟؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

[QUOTE=367759616]چرا؟[/QUOTEت

زندگیتو الان خوندم ببخشید چون  نوشته بودی لباسشویی میخوای گفتم کاش زودتر می‌دیدم   منم منطقه ده هستم در بدر دنبال کسی بودم که وسایل کامل یه خونه رو بدم بهشون امیدوارم خودت بهترینها نصیبت بشه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
چطور؟؟

من قبلا تو منطقه ده مستاجر بودم ده سال قبل. خونه پیشتی ما اسم اقا مهرداد بود خیلی زنش کتک میزد منم میشستم زیر پنجره تا کتک تموم بشه گریه میکردم کاری ازم برنمیومد

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
من قبلا تو منطقه ده مستاجر بودم ده سال قبل. خونه پیشتی ما اسم اقا مهرداد بود خیلی زنش کتک میزد منم م ...

😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

ببین ی جوری رفتار کن اجازه اینکار رو نداشته باشه 

من همچین خاطره ای از بچگی م دارم

وای که چقدر مامان بابام عین سگ و گربه می‌پریدن به همدیگه

بابام وقتی به مامانم میگفت برو بیرون مامانم میگفت من مگه زن خرابم این وقت شب برم بیرون و خلاصه میرفت توو راه پله ها می‌شست تا دعوا تموم میشد 

دوبار اگر میرفت خونه باباش یا حتی میرفت خونه بابابزرگم پدریم، بابام میفهمید نباید با زنش اینطوری برخورد کنه 

مامانم همیشه خودش شورع کننده دعوا بود منتهی دعوا که می‌شد توو دعوا ادای زن های فداکار رو در می اورد 

شده برو خونه همسایه، اما برو 

شده زنگ بزن پلیس اما منفعل نباش 

اسم شوهرت مهرداده

نه عزیزم 

[QUOTE=367760070]😢[/QUOTEاگه واقا تو اون زن هستی بگو کمکت میکنم چون مادرم اون محل زندگی میکنه. خیلی راحت شوهرت آدم میکنم. اون موقع ها من بچه بودم و دستم به جایی بند نبود

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
خداروشکر

اینم به وحشی ازاون وحشی تره 

بخداانقدرزده تو سرم روزی20تافرص میخورم

اونم ی کثافتی بوده ایشالا تا الان مرده

هنوز صدای شپ شپ کمربن تو گوشمه. تایم گرفتم ده دقیقه با کمربند کتک زد زنه رو به بچش گفت کمربند از حیاط بیار بعذ شروع کرد. حالا یه روز سراغش میگیرم که چی شد سرنوشتشون