2777
2789

نیاز دارم یکم اونجا بستری شم جوش خوبه یکمی برم تو کما ی یک ماه تا س ماه تو کما باشم استراحت ک کردم بعد بیام دوباره توی این زندگی سگ افسردگی و ناراحتی و زشتی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتو بخش روان بستری کن. آرامبخش و دلداری هم میدن.

بخشای دیگه هر روز یکی میمیره یا از درد ناله میکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

جوش اتفاقا خیلی مزخرفه اتفاقا مثلا هی میان به زور ازت خون میگیرن رگت رو پیدا نمیکنن بعد ملت جلوت میمیرن همراهاشون جیغ میزنن و نگم دیگه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
جوش اتفاقا خیلی مزخرفه اتفاقا مثلا هی میان به زور ازت خون میگیرن رگت رو پیدا نمیکنن بعد ملت جلوت میم ...

خدم کادر درمانم جوشو دوست دارم خیلی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !