2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم دیگه چرا باید هرشب دست رو پسرم بلند کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 61 پست
اره خیلی سخت گیرم خودمم سخته باورش برام اینطور شدم اصلا همه چیم تغییر کرده سختگیر شدم حتی رو دستشویی ...

خب داری وسواس میگیری سریع برو دکتر خودتو درمان کن.

کلا تو زندگی هر چی سفت بگیری بیشتر دردت میاد هرجا شل کنی لذت میبری. اینو به تماااااامی زندگیت تعمیم بده ببین درست میگم یا ن

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

اون رفتارب که تو با اون بچه داری من حسرت داشتن اون بچه رو دارمبخاطرش کلی هزینه کردم ولی نشدحواستو جم ...

لعنت به من .من عاشق بچه هامم ولی مدنیه اینقدر بد شدم . نفرینم نکن حالم بد . خدا انشالله دامنتو سبز کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدام میگه زندگی خوبی داشتم تا قبل اینکه این بچه بیاد .این بچه زندگیمو خراب کرده . برا همینه خودمم اف ...

برو مشاور کودک بگیر.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

احساس میکنم نیاز به دارو داری

برو دکتر تا بیشتر از این خودت و بچه رو داغون نکردی

مادر مسئولیت پذیری هستی ولی داری به خودت و ديگران آسیب میزنی

منم دو تا بچه دارم،پسر کلاس سوم، دختر کلاس هشتم،با هر دو تاشون هم درس کار میکنم.البته بیشتر با پسرم

۱۰ روزه که امتحان دخترم شروع شده، از خونه بیرون نرفتم

جو خونه رو کاملا آروم نگه میدارم که راحت درس بخونه

مشکلات برای همه هست، باید دنبال راه حل باشی، بچه ها که گناهی ندارن

لعنت به من .من عاشق بچه هامم ولی مدنیه اینقدر بد شدم . نفرینم نکن حالم بد . خدا انشالله دامنتو سبز ک ...

کسی که عاشق ی چیزی باشه

ازش نگه داری میکنه

اون‌ میشه‌ اولویتش

اون میشه کل قلبش

نه تو که افتادی به جون بچه عذاب‌ وجدانم داری

‏در‌ من خری به گل نشسته.

امشب گفتم دیگه کاری باهات ندارم بهم می‌گفت دوست دارم رابطمون خوب باشه یه رابطه ی مامان پسری خوب می‌گفت دوست دارم با هم بازی کنیم و بعد درس بخونیم اینطور بدتر نابودم کرد بغلش کردم و ازش حلالیت گرفتم 

کسی که عاشق ی چیزی باشهازش نگه داری میکنهاون‌ میشه‌ اولویتشاون میشه کل قلبشنه تو که افتادی به جون بچ ...

من حتی شب ها دوساعت نمی‌خوابم از بس میرم نگاهشون میکنم بینم چطورن سردشون نیست گرمشون نیست 

مادر عزیز، بچه ها چیزی نمیشن که ما میخوایم بلکه چیزی میشن که از ما میبینن

همکلاسی پسرم بسیااار خشنه و چند بار به مشاور ارجاعش دادن

پیش اومده مادرش در مورد پسرم ازم سوال میکنه که چطور اینجوریه و تو مگه چیکار میکنی

بعد دو روز پیش دیدم مادره با یکی دعوا میکرد جلوی بچه اش هرچی ناسزا بود نثار طرف مقابل کرد  

احساس میکنم نیاز به دارو داریبرو دکتر تا بیشتر از این خودت و بچه رو داغون نکردیمادر مسئولیت پذیری هس ...

بشدت بازیگوشی می‌کنه دارم درسش میدم اون داره هواپیما کاغذی درست می‌کنه منم از کوره در میرم

من حتی شب ها دوساعت نمی‌خوابم از بس میرم نگاهشون میکنم بینم چطورن سردشون نیست گرمشون نیست

بخاب همین کم خابیت باعث شده مثل خون آشام بیوفتی به جون بچه

اون سالمه نفسم میکشه لازم نیست اینجوری دل سوزی کنی براش

‏در‌ من خری به گل نشسته.

موندم خودم برم یا پسرمو ببرم

وا یعنی نمیدونی؟ معلومه دیگه مشاور کودک باید خودت بری که ببینی چجور با بچه رفتارتو تنظیم کنی حالا اگه نیاز شد میگه اونم گاهی بیاری!