تو گوشی شوهرم یه شماره مشکوک به اسم دوستش دیدم برداشتم بعد فهمیدم از اون زنای بیزینسی هست بهش گفتم میگه سیمکارت دوستم واگذار شده من نمیدونم اون کیه خیلی حالم بده بهش اعتماد ندارم با دو بچه نمیدونم طلاق بگیرم یا چه جوری ادامه بدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوم برو تو قیافه و یه سری صمیمیتای کلامی و رفتاری قبل را نداشته باش
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍 لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه. کاربر قدیمی از ۹۴. تعلیق شده🤷♀️ حالا چرا؟؟ کسی پاسخگو نیست.
ماست و لبنیات بده شوهرت سردیش کنه گرمیجات نده . پستای زگیل تناسلی و اینا بفرست براش. بگو تلویزیون زنه زنگ زده بود شوهرم زگیل گرفته بچمم گرفته ازش . یا که یه خرج سنگینی کن بندازشتو قرض که زن و همه چی فراموش کنه
مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه