2777
2789
عنوان

فردا امتحان دارن الان دیدم که😳

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم والا بارم چنده ما از چهارشنبه تعطیلم که بخونیم من خر گذاشتم روز آخر الان داره زورم میاد اینا ...

حالا شماره هرکیو که داری الان بهش پیام بده که هروقت بیدارشد برات بفرسته 

الانم بقیه رو بخون فعلا

مطالعاته؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

حالا شماره هرکیو که داری الان بهش پیام بده که هروقت بیدارشد برات بفرسته الانم بقیه رو بخون فعلامطالع ...

آره تا اونا بیدار شن من مدرسم 🙄😂💔

ولش کم سوال زیادی هم نداره من الان انگار مغز ندارم خواهر 

خدا کنه چهار گزینه بیاره من که میدونم صفحه اول ۴ گزینس صفحه دوم سواله همش

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

آره تا اونا بیدار شن من مدرسم 🙄😂💔ولش کم سوال زیادی هم نداره من الان انگار مغز ندارم خواهر خدا کنه ...

الان 6 رو بیخیال شو 

برو بچسب به اون 11 تا درس 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

دوست و همکلاسی صبح ازشون بگیر

صبح میخوام به سرم بزنم نگاه ننداختی زنگ میخوره باید امتحان بدی😂💔الانم تازه با زور دارم میخونم

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹