2777
2789
عنوان

بیاین بگین کدوم خوشگلتره

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 92 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت کدومی؟برام سوال شد چرا خودتو باکسی که هم سنت نیست مقایسه میکنی تو فامیلتونه؟

یکیش دوسدختر سابق نامزدمه ك همش پیگیر نامزدمه عصابمو بهم میریزه هی فک میکنم میخواد ب چش نامزدم بیاد

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
هر دوشون خوبن ولی همسن نیستن اینا

خب اره نیستننن ولی شما از سن فاکتور بگیریییین😭😂

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
خودت کدومی

حدس بزنین🤦

بچا رفتم قشنگترین عکسشو پیدا کردم از شدت وسواس🤦