تاپیک اولی ترکید.. بحثم سر این بود که با کلی ذوق پیام دادم بش.. دیدم سرد و کم جواب داد.. پرسیدم چیزی شده.. گفت سردرددارم.. گفتم با کسی بحثت شده کفت انگار قراره باتو بحثم شه. گفتم سردردت چ ربطی ب طرز جواب دادنت داره ک انقدسردی. مگ توجه سرت نمیشه خب مهمه ک میپرسم.. و ی شب بخیر گفتم.. ناراحتم میگم اگ سرشم درد میکرد لااقل بهتر میگفت که من هزار تا فکر نکنم ن ک سررررد پیام بده.. ایا حق داشتم ناراحتشم؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من سرم که درد بگیره بچه ام که جگرگوشه ام هست هم خوشم نمیاد سوال پیچمکنه.کاش یاد بگیرین اینکه کسی حالش خوب نیست برای نشون دادن محبتتون هی وارد خلوت و تنهاییش نشین گاهی دور شدن و تنها گذاشتن بهترین لطف هست
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
وقتی سرد و بی حال جواب میدن یه احتمالش اینه که رووز خوبی نداشته و اولین کسی که بهشون گیربده باهاش درگیرمیشن وقتی این حالو دیدی طولش نده خداحافظی کن و بذار تنها باشه سوال پیچ کردن شرایط روبدتر میکنه حالش بهترشدخودش میادسراغت
پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.