2777
2789
اره رابطه اولم بود

اون اقا خیلی زبون باز بوده خودتم اینو میدونی بهت محبت میکرد بعد سرد میشد یه مدت بعد محبت میکرد ولی تو اولین نفری نبودی که اینو گفته بهش البته تقریبا منظورش اینه خودشم فهمیده دختر پاکی هستی بهش فکر نکن اون اقا تقریبا چهارشونه و یه لباس تیره ابی سورمه ای داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اقا خیلی زبون باز بوده خودتم اینو میدونی بهت محبت میکرد بعد سرد میشد یه مدت بعد محبت میکرد ولی ت ...

اره واقعا اگ یروزی اومد سمتم آخه اقوامم هس من به زودی مهاجرت میکنم اگ اومد سمتم چ واکنشی نشون بدم ؟؟؟؟؟؟

چرا ضربه میخورم؟؟اخه اجی خیلییی دوسش دارم بخدا میشیم؟حسی داره بهم؟🥺

رابطه تهش شکست برات طی یه اتفاق غیر منتظره یکم از تنهاییت و خیلی زیاد برای از دست دادن این ادم میترسی اما بعد از تموم شدن از این ادم نور و روشنایی هست برات

اون اقا خیلی زبون باز بوده خودتم اینو میدونی بهت محبت میکرد بعد سرد میشد یه مدت بعد محبت میکرد ولی ت ...

بنظرت م ممکنه در اینده جدی روم فکز کنه وذوستم داشته باشه؟ 

اره واقعا اگ یروزی اومد سمتم آخه اقوامم هس من به زودی مهاجرت میکنم اگ اومد سمتم چ واکنشی نشون بدم ؟؟ ...

سمتت دوباره هم بیاد برای فان و سرگرمیش برو با ادمای بیشتر بگر با پسرا برو تو رابطه تا تحربه بدست بیاری

رابطه تهش شکست برات طی یه اتفاق غیر منتظره یکم از تنهاییت و خیلی زیاد برای از دست دادن این ادم میترس ...

مرسی ازت عزیزم که انرژی گذاشتی جواب دادی خیلی ممنونم ازت اجی جونم😘💕

اره واقعا اگ یروزی اومد سمتم آخه اقوامم هس من به زودی مهاجرت میکنم اگ اومد سمتم چ واکنشی نشون بدم ؟؟ ...

حس میکنم تو فرودگاه دیدار دارین گلم دستشه ولی اصلا بهش اعتماد نکنننن و بهش محل نزار که بسوزه خیلی اذیتت کرده منم حرصی شدم🥲😂

عزیزم من چندبارپرسبدم خواهش میکنم جوابم بده شوهرم راضی نیس واسه بچه دوم.کی بچه دوم باردار میشم؟ جنس ...

بله راضی میشه تو وعده پنج بهار اقدام میکنی یا خبر زایمانت هست