2777
2789
عنوان

شوخی مسخره شوهرم که کلی بابتش گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ادم بیشعوریالان چند روزه به خاطر امتحاناش رفته تهران دانشگاه ازم دوره بعد از این شوخیای بی مزه ...

اره خیلی شوخی بی نمکی هم کرده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
راستش ارتباط سفر با گریه رو متوجه نشدم.

به خاطر اینکه الان چند روزه ازم دوره و رفته دانشگاه امتحان داره بعد یهو گفت من همه چی رزرو کردم میخوام برم مشهد تا هفته دیگه بعدشم برمیگردم تهران امتحانای هفته بعدمم میدم و میام واقعا حالم بد شد دیگه

چرا گریه کردی خب ؟

خب اخه الان چند روزه نیستش ازم دوره رفته دانشگاه بعد یهو گفت همه چی اوکی گردم میخوام برم سفر منم خیلی حالم بد شد 

اخه خودش خیلی دل نازک تا یکم از هم دور میشیم همش بغض و ناراحته بعد منم مثل خودش شدم حالا اینطوری شوخی کرد میگه فکر نمیکردم ناراحت بشی

خیلی ادم بیشعوریالان چند روزه به خاطر امتحاناش رفته تهران دانشگاه ازم دوره بعد از این شوخیای بی مزه ...

شما نباید ضعیف و لوس باشی بگو خوب به سلامت 

نه گریه کنی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ضعیفی که میدونه با سفر رفتنش میتونه تورو بهم بریزه . و هستی که واسه چنین چیزی گریه کردی

خودش تا یکم از هم دور میشیم بغض میکنه و تلفنی حرف میزنیم بغض بعدم چند روزه ازم دوره الان که اینطوری گفت خیلی حالم بد شد

به خاطر اینکه الان چند روزه ازم دوره و رفته دانشگاه امتحان داره بعد یهو گفت من همه چی رزرو کردم میخو ...

من بودم فقط ازش سوغاتی خواستم😆

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
شما نباید ضعیف و لوس باشی بگو خوب به سلامت نه گریه کنی

اولن که باهام هماهنگ نکرده بود و یهو گفت میخوام برم کارآمد کردم 

بعدشم خودش همیشه زود بغض میکنه و میگه اصلا نمیتونم ازت دور باشم

من بودم فقط ازش سوغاتی خواستم😆

چه امضای قشنگییی

من هدفای زیادی دارم چند روز پیش یه بنده خدایی گفت تلاش نکن ول کن بدون پارتی چیزی نمیشه تو این کشور ولی نه اینکه نا امید بشم بعضی وقتا میگم شاید راست باشه الان با این امضاتون خیلیی امیدد گرفتم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

اسی ی نصیحت اینجور موقعیت ها نگو گریه کردم و ناراحت شدم 

بزن به خنده و شوخی   خودتو ضعیف نشون نده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣