2777
2789

رفتارشون نوع پوششون به ما نمیخوره

البته خانوادش تو روستا هستن و هرزگاهی میان شهر

ولی بچه هاشون شهر زندگی میکنن 

خانوادم بخاطر مدل حرف زدن اونا پوششون بدسلیقه بودنشون و.... ناراحتن ک چطور میتونیم اینا رو به دشمن و فامیل نشون بدیم و....(من زیاد خواستگار آشنا رد کردم خانوادم میگن دشمن شاد میکنیم

برا من زیاد اهمیتی نداره ولی وقتی خانوادم اینقدر روش زوم میکنن بخاطر اونا ناراحت میشم 

ب نظرتون این ازدواج میتونه خوب باشه؟؟

وقتی پسره تنها داراییش سه میلیارده ک جنس های مغازشه و زیر چند تا چک و قرض هم هس بخاطر جنسهاش(مغازش هم اجاره )

شخصیت ش هم معمولی

من عاشقشم ولی بخاطر خونه نداشتنش دو دلم 

خانوادش از لحاظ مالی پشتش نیستن

بازار هم یه روز خوبه یه روز خراب🤧

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری عاشقش شدی

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

قضیه منم همین ولش کردم خواستی درخواست بده حرف بزنیم همدردیم

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

واسه یه استانید؟

اره بابا

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چجوری عاشقش شدی

خب عاشق خودشم خانوادش مهم نبود

عاشقش نیستی

وا😕

پس فردا مشکل فرهنگی هم پیش میاد ، تو ایران ازدواج دو نفر نیست، خوب یا بد وصلت دو تا خانواده س😔

ن فرهنگ ها زیاد متفاوت نیس

آفرین بهش پس از صفر شروع کرده. روستایی زیاد دیدم ک موفق شدن وبه یه جایی رسیدن. همسر منم هیچی نداشت اولش باهم ساختیم باهم رفیقیم بیشتر. خانواده منم مخالف بودن ولی الان خداروشکر خوشبختیم. تهش اینه ک اگه خانواده ها قبول کنن نامزد شین  یه مدت رفت و آمد کنید وابسته عاطفی نشی کاملا منطقی و عقلانی همه چی رو بسنجی 

برای ازدواج احساسات رو بزار کنار اول ببین عقلت چی میگه . شما کنار کسی ک آرامش داری خوشبختی و دوسش داری ولی کنار کسی ک دوسش داری و آرامش نداری خوشبخت نیستی

خب عاشق خودشم خانوادش مهم نبود

خانواده اصل کاریه 

ببین الان خانوادت برایتو اصل کارین و مغزتو شستشو دادن نظرت برگشته 

لطفا اکر میخوای کم ببینی و توهین بکنی نه بگو و پسره رو راحت کن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗