2777
2789
عنوان

دوستانی که کلاس زبان میرن

60 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه مدته کلاس زبان ثبت نام کردم

بعد الان این هفته امتحان میان ترم داریم

منم یهو از این ویروس های آنفولانزاهای شدید گرفتم

بعد فردا هم کلاس زبان دارم پس فرداش هم امتحان دارم.

اصلا حالم خیلی بد شده

بعد منم اینطوری مریض میشم معمولا یه هفته اینا میکشه تا خوب بشم

میخوام بدونم اگه یهو تعدا غیبت هام طولانی بشه

میتونم این ترم رو اصلا نرم دیگه؟

مثلا از ترم بعد دوباره این کلاسو ثبت نام کنم؟

باید دوباره هزینه پرداخت کنم؟

توروخدا اگه میدونید من رو راهنمایی کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال ما ۳ تا فرجه داشت برای هر ترم 

و اگه امتحان نمیدادی هم ی تایم جبرانی میزاشتن برای کسایی که نتونستن بدن دوباره میگرفتن 

هزینه هم انقدر همه جا پولکی شده که به احتمال زیاد دوباره باید بدی

اگه میدونی تا طور ترم حالت خوب نمیشه نرو! ولی اگه تا مثلا سه جلسه ی دیگه خوب شدی برو به نظرم! چون منم یکبار سه جلسه واسه مریضی نرفتم 

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

بستگی داره کجا میری 

مثلا سفیر که من می‌رفتم کی تونستی ۳ جلسه غیبت کنی ولی خب اگه بیفتی یا بیشتر غیبت کنی باید از اول شروع کنی و مجدداً هزینه کنی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بله اموزشگاهمیهو اصلا مریض شدم شدیدا

خوب ببین اموزشگاه ها زیر نظر اموزشو پرورشن من خودم‌میرم کلاس زبان برای من قوانینش اینطوریه که اموزشگاه ها چون زیر نظر اموزش و پروشن بهشون درصد میدن اعضای هرنفر و تو حتی اگه ی جلسه هم شرکت کنی باید شریه تو بدی و اینکه تو باید ببنی که ایا در ترم بعد ترم شما هس یانه اگه بود اووکیه اگه نه هیچی ولی پیشنهاد من اینکه شرکت کن از کارنامه ای که اخر ترم  قراره بهت بدن نمره ای کم میشه ولی خیلی کم ازمون های دیگه رو جبران کن اها اینم یادم رفت بگم که نزار غیبتات به ۳ جلسه بکشه چون اگع بکشه حذف ترم میشی یعنی دیگه نمیتونی بری

ببخشید شما تا به حال غیبت داشتید داخل کلاسهاتون؟

بله منم خیلی مریض میشم به خاطر همین تا به حال زیاد غیبت داشتم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک