این خواستگارم همکارم بود. یه مدت باهم آشنا شدیم در حد صحبت اینا.تلفنی و گاها چت. بم گفت به خونوادت بگو بیایم جلو.گفتم یکم صبر کن دوماه اینطوری.بعد خودش چون قبلا خیلی اصرارمیکرد ببینه چرا ناراحتم و بی اعتمادم و سفت گرفتم خودمو گفتم قلبم شکسته اینا قبل از شما یه همکاری داشتم بش کمک کردم آشنا شدیم ولی جلونیومد خانوادمم تعصبی ان نمیذارن همکار بیاد فکر میکنن با پسرا دوست شدم.گفتم اگه جریان تورو بگم لابد میگن دوستی، صبرکن. چندروزه اخلاقش همش حالت داد زدنه و بداخلاق الان دروغکی بش گفتم به خونوادم گفتم که بیای گفت دیگه عمرا بیام و تو دیگه گزینه ازدواجم نیستی و لابد منتظر پسره بودی. پسره اصلا تصادف بدی کرده همش پلاتینه لگن و پاهاش بنده خدا ولی این نمیدونه. گفتم بخدا جریان ما تموم شده. گفت نه. تو چون منتظرش بودی فهمیدی نشد اومدی سمتم. جالب اینجاست که خود این خواستگارم یه دختریو قبلا دیوونه وار میخاست که دختره متاهل شد و هنوزم گاها برای ارتباط همکاری بش زنگ میزنه.
الان بنظرت سخت میاد ولی رهاش کن بدردت نمیخوره، بعدا میفهمی چقدر خوب شد انتخابش نکردی .
دروغکی بش گفتم به خانوادم گفتم میای گفت عمرا. گفتم کاش شما پسرا اول فکر میکردین بعد میذاشتین به خانواده بگیم گفت من اونموقع گفتم بگو نه الان.گفتم مثل همونی گفتم و جلو نیومد گفت منو باهیچکس مقایسه نکن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با این پسر و حرف بیخودش کاری ندارم. من ماجرای خودتو متوجه نشدم. اگه دو ماه صبر میکرد بعد میومد جلو، خانواده ت فکر نمیکردن دوستی؟ ولی اگه همون موقع میومد فکر میکردن دوستی؟
معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
منت هیچپسری رونکشهر چی ناز کنی بیشتر میان سمتت ادم بد دل روهم ببوس بزار کنار
من رک و پوست کنده گذشتمو بش گفتم. جرم نیست دیگه دخترم آشنا شدم. خودش و خونوادش قبلا میرفتن خونه دختری که میخواست ولی حتی درباره این دختر چیزی نگفت از بقیه شنیدم و بش گفتم بم نگفتی گفت تموم شده ازدواج کرد ولی گاهی میگه بیا بریم کافه ای جایی. قسم میخوره. بش میگم متاهله برا چی ب تو زنگ بزنه. شوهر داره. میگه همکاریم
نه عزیزدلم به هیچ انسانی زخماتو نگو آدما بی زحمت اونم مرد جماعت فک کردی چی میکنه برات ؟درکت میکنه؟نه عزیزمن خودش زخم میشه رو زحمات حالتو بدتر میکنه فقط
متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️