2777
2789
عنوان

واسه شمام اینجوریه

70 بازدید | 12 پست

سلام 

مادرشوهر شما هم هروقت میرید خونش بدون اینکه بگه بی زحمت یا دستت درد نکنه فلان چیزو بیار یا ببر یا جمع کن یا فقط مال منه؟؟لحنش دستوریه خوشم نمیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طفلی نمیگه کاری کن خودم میرم نمیذارم دست به سیاه سفید بزنه لحنی هم باشه بخاطر سنش ندیده میگیرم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
طفلی نمیگه کاری کن خودم میرم نمیذارم دست به سیاه سفید بزنه لحنی هم باشه بخاطر سنش ندیده میگیرم

اها چ عروس خوبی 

ولی حتما ازش راضی هستی ک اینجوری میگی من راضی نیستم ب نظر من آدم ی بی زحمت یا دستت درد نکنه اونو میدی یا اونا بیار میگه 

هرچی اندازش خوبه

آره واقعاً، اینجوری احساس می‌کنم خیلی غریبه‌ام

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اره دستوریه وقتایی که شام اونجاییم یا چیزی خوردیم یا می‌خوایم بخوریم چیزی میگه ناراحت نمیشم چون باید چیزی که خودم و بچم خوردیم رو جمع جور کنم کمک کنم 

ولی وقتی هنوز از در وارد نشده سفره ای که غذاخوردن رو دستوری میگه جمع کن ناراحت میشم باتوجه به اینکه دوتا دختر بزرگ تو خونه داره 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
اها چ عروس خوبی ولی حتما ازش راضی هستی ک اینجوری میگی من راضی نیستم ب نظر من آدم ی بی زحمت یا دستت د ...

قربونت

میدونی بخوای بهش فکر کنی لب و دندون هم بهم میخورن سبک سنگین کن اگه میبینی خوبیش بیشتره بدیاشو به خوبیاش ببخش دنیا ارزش نداره بخاطر این چیزا دلخور بشیم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه مال من دخترش باهاش نیس ولی کلا از لحنش خوشم نمیاد

نه دخترانش مجردن 

منم بدم میاد 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔