2777
2789
عنوان

چرا هیچوقت از دوست شانس ندارممم

72 بازدید | 19 پست

ما 5 نفریم با هم دوستیم از این 5 تا سه تاشون باهم چند سالیه دوستن 

منم دوست یکی از اینا بودم امسال اومدم تو اکیپشون یکی دیگم دوست یکی از همین 3 تا بوده اونم امسال تازه اومده حالا دیدم چند شب پیش همین دوست خودم یه شات فرستاد یه مطلب خنده دار تو گروه گذاشته بودن گفت فلانی گروه زده حتما شماره تو رو نداشته گفتم بده گفت باشه باز امشب دوباره گفتم بده گفت باشه تازه عضو کردن حالا گفت گروه تازه بوده میبینم از اول دی اینا دارن چت میکنن هرشب کلی چت اونوقت منم اصلا آدم حساب نکردن هر روز باهاشونم یک بارم نگفتن ما گروه داریم حس میکنم اضافیم واقعا حس میکنم دیگه هرجا با هرکی دوست میشم همینجوری میشه واقعا هیچکس منو تو این دنیا نمیخواد  

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همچین دوستایی داشتم الان دو ماهه باهاشون قطع دوستی کردم و واقعا دارم نفس میکشم راحتم بخدا زمینم نموندم دقیقا دو روز بعدش دوباره چندتا رفیق پیدا کردم الان تو یه اکیپ دیگه ای ام که اصلا این حس اضافی بودنو بهم نمیدن تو ام ولشون کن

تنها نیستی😕

بدتر از اینکه هیچکی تو رو نخواد حیف این همه محبتی که بهشون کردم من همیشه احترام همشون رو نگه میدارم ولی الان حتی کسی منو آدمم حساب نمیکنه 

فردام باید ببینمشون و خیلی عادی تظاهر کنم هیچی نشده دلم میخواد برای همیشه ازشون جدا بشم ولی تنهای تنها میشم دیگه

چهارشنبه ام دوتاشون با هم رفتن قدم بزنن یکی دیگشونم یه جایی کارداشت این دوست منم رفت منتظر اون من تنهای تنها موندم واقعاا کم فشار رومه اینم باید بیاد روش

منم همچین دوستایی داشتم الان دو ماهه باهاشون قطع دوستی کردم و واقعا دارم نفس میکشم راحتم بخدا زمینم ...

شما حتما زود میتونی دوست پیدا کنی

منم غیر اینا یکی دوتایی دوست دارم ولی خیلی عادی صمیمی نیستیم

ولی واقعا اینقدر فشارای مختلف رومه همین دو شب پیش از بس کم آورده بودم گریه کردم حداقل اینا باید یه چیزی برای حال خوب باشن نه اینام بشن یه درد دریگه

ته این همه چت چیه بنظرت؟ هیچیییبعدم اکیپ های فرد همیشه همینه

بنظرت چیکار کنم؟ من روحیه فوق العاده حساسی دارم شاید نشون ندم ولی خیلی زود میشکنم و این برای همیشه تو ذهنم میمونه و عذابم میده

ببین دوستی رو تو چی میبینن

هر وقت کار داشتن بودم مریض بودن بودم حالشون بد بوده زودتر از همین دوستای صمیمیشون بودم ولی یکی از همین سه تا چند روز پیش سر یه حرف کوچیک من که گفتم میشه آرومتر صحبت کنین هرچی از دهنش در اومد بهم گفت معذرت خواهی هم نکرد دوست خودمم اونجا بود هیچی بهش نگفت منم دیگه سمتش نرفتم 

بدتر از اینکه هیچکی تو رو نخواد حیف این همه محبتی که بهشون کردم من همیشه احترام همشون رو نگه میدارم ...

چه‌قدر چه‌قدر با همه‌ی وجودم می‌تونم شما رو درک کنم این بلا سر منم بین هم‌اتاقیام اومده،جالب‌تر این‌که منم متولد اردیبهشتم...

شما حتما زود میتونی دوست پیدا کنیمنم غیر اینا یکی دوتایی دوست دارم ولی خیلی عادی صمیمی نیستیمولی واق ...

نه اتفاقا خیلی ادمی ساکت و غیر اجتماعی ام هستم ولی شد دیگه حالا منی که اینطورم پیدا شده چرا واسه تو نشه؟

اصلا معنی دوست یعنی کسی که وقتی پیششونی ناراحتیت یادت بره نه دلیل ناراحتیت بشن تو ام اینارو ول کن باور کن پیدا میشه من خودم اصلا طرف کسایی که باهاشون رفیقم نرفتم یکیشون باهام دوست شد اینطور رفتم تو اکیپشون

چه‌قدر چه‌قدر با همه‌ی وجودم می‌تونم شما رو درک کنم این بلا سر منم بین هم‌اتاقیام اومده،جالب‌تر این‌ ...

خیلی سحته واقعا یک بار از دوست شانس داشتم اونم سه سال پیش که ما شهرمون عوض شد و اونام منو فراموش کردن به همین سادگی و این وسط باز من بودم که شکستم