2777
2789

میگم نکنه بچه مشکلی داره یه بارم حالت تحوع یا از چیزی بدم بیاد نشدم مثل قبلنا میخورم میخوابم فقط یکم زود رنج شدم واقعا نگرانم حرکت جنین هیچی حتی دست میزارم رو شکمم نبض مانند نیس 

عزیزم موردی نیست من علایمم از ده هفته شروع شد قبلش هیچی نبود 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۷ هفتم و هر روز بالا میارم، خداروشکر کن کاش منم ویار نداشتم، خیلی بارداری هام سخته

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸

من کل بارداریم هیچی نفهمیدم ویار نداشتم دیگه بعضی اوقات ادا درمیاردم چون اطرافیانم خیلیییی میپرسیدن واقعا ویار  نداری چه خوب پس تو هیچیت نیست بیا سر این سفره رو بگیر بنداز🙄😂😂😂  خداروشکر کن ویار و تهوع سخته

عجله نکن هنوز زوده شایدم اصلا حالت تهوع نداشته باشی و ربطی به سالم و ناسالم بودن بچه نداره

سر دخترم فقط دوبار حالت تحوع داشتم ولی دست میزاشتم شکمم نلض میز ولی این نمیزنه