2777
2789

نمیخرم نمیخرم جمع میکنم جمع میکنم با کیفیت ترین رو میخرم و سالها استفاده می کنم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل خودتم

از سال ۹۴ یه کاپشن دارم هنوزم استفاده میکنم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

این چیه

کادایف یه جور رشته خیلی نازکه باهاش دسر و باقلوا درست میکنن.... حتما و حتما اینو امتحان کن واجبه ... خوشمزه ترین چیز دنیاست 

باقلوا بخر حتما اگه مسیرت خورد حتما از یارات بگیر

تو رستورانت داخل شهر ماهی خوب ،خارج شهر ایمانی و برکه غذای سنتی فست فود هم بوم برگر مهدی هیلا و عطاویچ

هوا سرده حتما برو کونفه و سرشیر و چای بخور خیلی میچسبه 

سوغاتی هم میتونی قرابیه که خیلی خوشمزست از قنادی پاک یا تک درخت یا مطلبی زاده بگیری 

بازار سرپوشیده هم کلی ادویه میتونی بگیری مخصوصا سماق 

اگه راهتون افتاد از مرند زعفرون و خشکبار بگیر 

من خودم خیلی خیلی شکمو ام بهترین جاهایی ک رفتم تو تبریزو گفتم 

غذا ترکیه هم خواستی امتحان کنی اونم میتونم بگم کجا بری