2777
2789
عنوان

اینجا کسی ماماهست بیاد لطفا

68 بازدید | 13 پست

؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نیستم ولی اطلاعاتم بالاست دریک سری موارد

انشالله خانوم هستید دیگه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیستم ولی اطلاعاتم بالاست دریک سری موارد

ببینید من ۲۳ آذر مجبورشدم قرص اورژانسی تنسی دوز۷۵ دوتا باهم بخورم تقریبا ۸ الی ۹ ساعت بعداز رابطه ولی ۱۴ روز گذشت پری نشدم بیبی زدم منفی بود 

اون برج ۱۱ آذر پری شدم ولی این برج هنوز نشدم علائمشو دارم کم و بیش ولی خبری نیست 

پریودامم نامرتبه 

بچه نمیخام چون ی بچه کوچیک شیرخوار دارم 

ب شدت نگرانم و حالم خرابه راهنمایی لطفا

اره عزیزم مادرچهارفرزندم الحمدالله کوچیکه همین۹ دی به دنیااومد

آخی ب سلامتی مبارکه قدمش خیر باشه و نامدار باشه

آفرین ب این اعصاب و توان

عزیزم‌مگه نمیگی بی بی منفی بودچن بارزدی؟

یکبار بعداز ۱۶ روز ک از خوردن قرص تنسی میگذشت 

خب الان ۴ روز از موعد پریودم میگذره نشدم میترسم حامله باشم 

ب هیچ عنوان بچه نمیخام

ببین تایک هفته پریودی عقب وجلوبزنه طبیعیه ووقتی بی بیت منفی بوده مشکلی نیست وعقب انداختن احتمال زیاد ...

ی بار بیبی زدم 

بعداز ۱۶ روز از خوردن قرص تنسی

یکبار بعداز ۱۶ روز ک از خوردن قرص تنسی میگذشت خب الان ۴ روز از موعد پریودم میگذره نشدم میترسم حامله ...

الان بایدبی بی بزنی.تواون مواقع ک زدن بی بی اشتباههتواین سه‌چهاروزبایدبزنی گلم بچت چقدشه الان؟

الان بایدبی بی بزنی.تواون مواقع ک زدن بی بی اشتباههتواین سه‌چهاروزبایدبزنی گلم بچت چقدشه الان؟

۱۵ ماهشه شیرخودمو میخوره اصن ن توان جسمی ن اعصاب بچه بعدی دارم دعا کن حامله نباشم

۱۵ ماهشه شیرخودمو میخوره اصن ن توان جسمی ن اعصاب بچه بعدی دارم دعا کن حامله نباشم

من بچه دومم چهل روزش بودسومی روباردارشدم خیلی سخت گذشت بهم وای الان روزی نییت ک به خاطرلطف خداشکرنکنم هدیه  خدابهترین چیزازآب درمیادمنم زیرنظردکتراعصاب بودم ب خاطرمشکلات زیادوای خداکمک کردوالان واقعاممنونشم توهم فعلاب اعصابت فشارنیارهرجی ک خدابخادهمون میشه فردایه بی بی بزن حتما