2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسمت مهمش ک رسید تلوزیونمون نمیدونم چیشد کانال هاش خراب شد 3 قسمت ندیدیم اعصابم خرابه یکی بگه چیشد س ...

منم چند قسمته ندیدم 

انگار پریشب  قدرت به سوجان گفت جریان رو و از هم طلاق گرفتن 

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

قربان به سوجان گفته بود ک سرهنگ تهدیدم کرده ک باید طلا رو بگیرم

بعدم باهاش بهم زد

بعدشم ک عروسی قربان و طلا بود

و دو بهم زنی های انیس

ک پرویز و دخترعموشو با هم روبرو کرد ک اینجوری بهم نزدیکتر بشن

سهراب خونه اش تکمیل شد بابای سوجان و مادرجان و بقیه رو برد سور داد

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

قربان به سوجان گفته بود ک سرهنگ تهدیدم کرده ک باید طلا رو بگیرمبعدم باهاش بهم زدبعدشم ک عروسی قربان ...

مرررررسی عزیزمممم 

دستت درد نکنه 

پرویز و دختر عمو به هم حسی دارن ؟ یا همش نقشه ی انیسه؟

مرررررسی عزیزمممم دستت درد نکنه پرویز و دختر عمو به هم حسی دارن ؟ یا همش نقشه ی انیسه؟

قربانت عزیزم

همه آتیشا از گور همین انیس بلند میشه

پرویز شک انداخته تو دل خسرو خان ک انیس و سهراب با هم سَر و سِر دارن,انیس هم اینطوری میخواد انتقام بگیره

والا از بس روی مخ دخترعموش راه رفته ک اون کم کم نرم شده،پرویز ولی فعلا تو باغ نیست

زن پرویز فرستاده دنبال دختر عموش میخواد باهاش حرف بزنه،اونم بدو رفته پیش پرویز ک اگه زنت چیزی گفت انکار کنم؟(حالا انگار واقعا چیزی بینشون بوده؟😐توهمی)

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

قربانت عزیزمهمه آتیشا از گور همین انیس بلند میشهپرویز شک انداخته تو دل خسرو خان ک انیس و سهراب با هم ...

مرسی عزیزم بینهایت ازت ممنونم 💖💖💖

وای که چقدر این انیس دو به هم زنه😒

مرسی عزیزم بینهایت ازت ممنونم 💖💖💖وای که چقدر این انیس دو به هم زنه😒

قوربانت♥️

تهش فک کنم سهراب و سوجان بهم برسن

حیف از عمر و جوونی ستاره ک اونطور پر پر شد

دنیاست دیگه،فعلا ب کام انیسِ

قوربانت♥️تهش فک کنم سهراب و سوجان بهم برسنحیف از عمر و جوونی ستاره ک اونطور پر پر شددنیاست دیگه،فعلا ...

اره منم همین حس رو  دارم:))) بالاخره لیاقت سهراب نسبت به قربان خیلی بیشتره