برا من شوهرم بدون حضورم گفته و الانم در جریانن ولی خودشونو زدن ب اون راه😅
فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
ببخشید اسی یه سوال من اقدامم برا بچه دوم ولی خیلی دلم میخواد عید بریم مسافرت یکساله هیچجا نرفتیم اگع ...
اگه اقدام کنی و بگیره بهتر مسافرت راه دور نری چون بهت فشار میاد
خصوصا 3 ماه اول
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی هیچکس هیچ ذوقی نداشتنه خانواده من نه همسرمبه درررررررک که نداشتن فدا سر دخترام
اخی چرا اخه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته مجردم و ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن 😔
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
خیلی ازت ممنونم که با یه جمله بی فرهنگ،بی اصالت و بی تربیت بودنتو نشون دادی
تو بی فرهنگ و بی اصالتی ک دوست داری تو کل زندگی داداشتو زن داداشت سرک بکشی بچه خودشونه دوست نداشتن بگن تو با نرفتن ب بیمارستان بی فرهنگی و عقده ای بودنتو نشون دادی