2777
2789
عنوان

حستون میگه کی ازدواج میکنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 12494 بازدید | 682 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دغدغه ازدواج نکردن فقط ی دونسولی بعدش خود شوهر هستمامانشخواهرشکل فامیلاش هستقسط و قرض هستبچه هست در ...

ممنون عزیزم ❤️ درسته حرفاتون 

بیتابی من بخدا از دست فامیلا وگرنه من هنوز کلی آرزو دارم هدف دارم دوست دارم بعد مادر که شدم یه مادر باسواد و امن باشم نه صرفا کسی که اون بچه رو ب دنیا آورده .

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

ممنون عزیزم ❤️ درسته حرفاتون بیتابی من بخدا از دست فامیلا وگرنه من هنوز کلی آرزو دارم هدف دارم دوست ...

فامیل و‌همسایه حرفشون‌به درد لای جرز میخوره اصلا اهمیت نده این زندگیه برای توع نه همسایه و فامیل فردا شوهر کنی خدایی نکرده بد باشه همینا میرن پشتت هزارتا حرف میزنن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

فامیل و‌همسایه حرفشون‌به درد لای جرز میخوره اصلا اهمیت نده این زندگیه برای توع نه همسایه و فامیل فرد ...

دقیقا 🥲 بخدا من دوست دارم ۲ یا ۳ سال دیگه ازدواج کنم که حداقل ب هدفام رسیدم .

دیگه تا خدا چی بخواذ .

بله درکتون میکنمو حسو حالتونه وقتی باهاشون چشم تو چشم میشید میفهمممنم دعا کن عزیزم خیر ببینی

راجع به موقعیت اجتماعی اون آقا میشه بگین عزیزم ؟ 

ازش خوشم میاد یا نه

بله درکتون میکنمو حسو حالتونه وقتی باهاشون چشم تو چشم میشید میفهمممنم دعا کن عزیزم خیر ببینی

انشالا هر چی میخاید و صلاحتونه خدا بهتون بده. واقعا خدا بخواد همه چی جور میشه 🥺