درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 551 عنوان خانوما کمککک وسط سرم درد میکنه 133 بازدید | 19 پست وسط سرم درد میکنه از داخل فشار توی سرمهفَکم هم درد میکنهبه چشمم میزنهگوشامم یکم درد میکنهگلومم تیر میکشه میزنه به سرمچی کنم دردش چیه؟ میترسم تومور باشه 1403/10/14 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 4971 نه بابااا همین با یه درد تومور شد؟؟؟؟سرما خوردی یه مسکن بنداز اگ تکرار شد برودکتر حتما شاید میگرنه ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
nasssimmmm عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2096 اگه گلو درد هم داریعلایم اولیه ویروس جدیدهبرای من 1 ماه طول کشیده خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 551 نه بابااا همین با یه درد تومور شد؟؟؟؟سرما خوردی یه مسکن بنداز اگ تکرار شد برودکتر حتما شاید میگرنه میترسم میخاد سرم از داخل منفجر بشه
درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 551 تومور نیست سرماخوردی التهاب سینوس داری اخه گلوم از بغل تیر میکشه از پشت میزنهگوشم
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 4971 میترسم میخاد سرم از داخل منفجر بشه منم اینجوریم به نورم حساس شده بودم نور میخورد چشمم داشتم بالا میاوردم رفتم چشم پزشکی فک کردم چشام ضعیفه گف نه اخر فهمیدم میگرنه ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 551 اگه گلو درد هم داریعلایم اولیه ویروس جدیدهبرای من 1 ماه طول کشیده نه گلو درد نیس سردرده
درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 551 منم اینجوریم به نورم حساس شده بودم نور میخورد چشمم داشتم بالا میاوردم رفتم چشم پزشکی فک کردم چشام ضع ... میزنه به وسط سرت؟مال من انگار از داخله توی مغزمبه گوشمم میزنهگلومم از بغل تیر میکشه
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 4971 میزنه به وسط سرت؟مال من انگار از داخله توی مغزمبه گوشمم میزنهگلومم از بغل تیر میکشه احتمالااا چرک کرده گوشت برای اونه که گلو درذم داری ولی برو دکتر حالا امشبو مسکن بزار ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 551 احتمالااا چرک کرده گوشت برای اونه که گلو درذم داری ولی برو دکتر حالا امشبو مسکن بزار نمیدونم ولی مثل یه رگی از بغل گلوم میزنه به پشت گوشموسط سرم هم فشارهتومور باشه چییی ۱۶ سالمه😭
bahare594 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2805 اخه گلوم از بغل تیر میکشه از پشت میزنهگوشم رگهای اعصاب درد اینجوریهیه سرماخوردگی بخور یا مسکندلت خواست دکتر هم برو اگر نه که صب کن خوب میشیحساس نشوویروس جدیده به گوش و به سر میزنه
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 4971 نمیدونم ولی مثل یه رگی از بغل گلوم میزنه به پشت گوشموسط سرم هم فشارهتومور باشه چییی ۱۶ سالمه😭 باباااا تومور نیسسسس بچه مگه اسما یادت نمیاد؟اختلال دید داری؟ضعیف شدی؟؟؟یه سردرد سادسسس بخدااا مریض شدی برا اونه یام میگرن داری ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻
درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 551 رگهای اعصاب درد اینجوریهیه سرماخوردگی بخور یا مسکندلت خواست دکتر هم برو اگر نه که صب کن خوب میشیحساس ... میترسم بخدا از دیشبه فشاره
درخت_کریسمس مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 551 باباااا تومور نیسسسس بچه مگه اسما یادت نمیاد؟اختلال دید داری؟ضعیف شدی؟؟؟یه سردرد سادسسس بخدااا مریض ... اخه قبلا هم بعضی وقتا فشار پر میشد توی سرم