2777
2789
عنوان

امشب با همه دعوام شد جواب همه رو هم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3630 بازدید | 131 پست
آره عزیزم کلا دوری و دوستی سعی کن خیلی نزدیک خانواده ی خودت یا همسرت نباشی ناخودآگاه پیش میاد مسائل ...

آره ، من. میرم و دیدنم ارزوشون میشه:)

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

باید با همه مثل خودشون رفتار کرد اگه بهت گفتن چته چرا پاچه میگیری بگو دارم مثل خودتون باهاتون رفتار ...

آره دقیقا

زن عموم گفت حالت خوبه؟! گفتم آره خوبم

گفت دیوونه ای 

گفتم جوابتو دیگه گرفتی ، حد خودتو بدون

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم از دلگرمیت🫂♥️ ولی متاسفانه بابای من سرد نمیشهتا مرز خودکشی میبردم خیلی باعث درگیری و دلخوری ...

یه مدت دور بشین ، عجب ادم عجیبیه بابات ،معمولا پدرا تو این چیزا دخالت نمیکنن خنثی هستن ،مگه اینکه واسه منابع مالیشون احساس خطر کنن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
عزمزمه فاصله ۰0خوداو حفظ کن گل پسرت نادر قوی وسالم نیاز داره آدم های سمی رو بزار کنار میخواد هر می ب ...

از اینجا برم خیلیا رو کنار میزارم 

قوی باش ،تصمیم بگیر بقیه مجبورن بهش احترام بذارن ،فوقش یه ماه شاید باهات سرد شن بعدش عادت میکنن

متاسفانه پارسال اینکارو کردم و خیلی اذیتم کردن خیییلی زیاد در حد شکایت و اینچیزا پیش رفتیم

یکی از تو خیلی حرصم گرفت که انقدر بی زبون بودی تا حالا جواب بدی هاشونو ندادی یکی از خواهرت که میاد به بچت میگه مامانی!!!!بخدا من خواهرم جواهره جونم بهش بنده اما بیاد به بچم بگه مامانی خون بپا میکنم مگه من مردم یکی دیگه واسش مادر بشه 

متاسفانه پارسال اینکارو کردم و خیلی اذیتم کردن خیییلی زیاد در حد شکایت و اینچیزا پیش رفتیم

چطور پس نزدیکشون موندی ، یه مدت بهشون کمک نکن رفتی خونشون بذار خسته بشن بدونن از تو کمکی نمیرسه شاید یکم ازاد تر گذاشتنت 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
فقط و فقط قطع رابطه

قهریم ولی قهر کردنش هم مثل آدم نیست

از اینجا میرم تمومش میکنم

دوست نداشت زود زود برم لابد،حدود یکماه یه روز درمیون ناهار میرفتم اونجا ، بعدش دیگه خودمو جمع و جور ...

خب ببخشید اینو میگماچولی.

یعنی اینقدررررررر کینه ای هستی که علی رغم اینهمه اصرار ،هنوز از یادت نرفته (؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خب ببخشید اینو میگماچولی.یعنی اینقدررررررر کینه ای هستی که علی رغم اینهمه اصرار ،هنوز از یادت نرفته ...

من جزئیات رو نگفتم ،تاپیک یه بنده خدا دیگس نمیخوام به حاشیه بره و استارترش ناراحت بشه از دستم ، ولی شما میتونی تصور کنی چولم هرجور دوست داری فکر کن😂❤

من جزئیات رو نگفتم ،تاپیک یه بنده خدا دیگس نمیخوام به حاشیه بره و استارترش ناراحت بشه از دستم ، ولی ...

با احترام ولی از آدمایی که با هرجور دوست داری فکر کن 

جواب ادمو میدن، حس بد میگیرم 

اخه اینم شد جواب دادن !!!

ماها انسانیم 

میتونیم باهم صحبت کنیم 

هرجور دوست داری فکر کن بعنی‌چی ؟؟؟!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اسی من زیاد سن ندارم ۱۹ سالمه ولی فک کنم میتونم بهت کمک کنم من خودم مامانم منو چندین سال تنها گذاشت ...

حتما عزیزم ممنون حرفات واقعا عالی بودن همین کارو میکنم♥️🫂

یاداوری نکن بیشتر اذیت میشی فقط بدون تنها نیستی عزیزم ، امیدوارم خدا به دلت ارامش بده

مرسی مهربونم 💖 

با احترام ولی از آدمایی که با هرجور دوست داری فکر کن جواب ادمو میدن، حس بد میگیرم اخه اینم شد جواب د ...

لطفا ریپلی نکن جوابتو نمیدم!