2777
2789
عنوان

لطفاً کمی سلیطه بودن بهم یاد بدین 💔😘

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 204 پست

سلیطه در شأن شما نیست خوشگلم 

و اینکه مشکل همونیه که خودت بهش اشاره کردی

ایشون قهر می‌کنن که به یه هدفی برسن، شما نذار با قهر به اون هدف برسن

واکنشی نشون نده، بذار خودش بیاد 

(دقت کن بدرفتاری نکن‌ها، خودتو به نفهمیدن بزن تا مجبور بشه صحبت کنه

بذار با قهر راه به جایی نبره)

لازمه‌اش چیه؟ این که ترس از دست دادن و وابستگی نداشته باشی

وقتی می‌خواد با گرفتن خودش از تو روانت رو بهم بریزه، تو بهم نریزی

به فعالیت‌های خودت بپردازی

از اون طرف هم نترسی که واااای اگه همه چی بینمون خراب شه اون بدتر از من لج کنه چی

اولا که اگر هم خراب بشه، ایشون سر یه چیز بچگانه رابطه رو قطع کرده شما که کاری نکردین

همچین آدمی هم بهتر که رابطه باهاش قطع بشه (وقتی به خاطر یه چیز بچگانه تلفنش رو از دسترس خارج کرده، بعدش که آروم شده هم پشیمون نشده و خواسته مثلا بگه حالا نشونت میدم، همون بهتر که رابطه‌تون قطع بشه چون این آدم همش می‌خواد بازی روانی راه بندازه)

بعد هم اینکه تن دادن به بازی روانی و وابستگی، شاید تو این لحظه باعث ادامه پیدا کردن رابطه بشه، ولی در نهایت رابطه رو خراب می‌کنه

چون شمارو از چشم می‌ندازه

وقتی درست و باسیاست رفتار کنین یا می‌مونه و یه رابطه‌ی عالی، یا بره هم همیشه تو فکرش خواهید بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😐😐😐😐😐برین بهشدکمشو بزناینارو عسلم تو دهنشون کنی باز دو قورتونیمشون باقیه

اگر این کار رو بکنه یه چیزیم بدهکار میشه، بعد خودش عذاب وجدان می‌گیره و پشیمون میشه

دعوای وحشتنااااااک راه بنداز که دیگه اینجوری مواقع نره هی جواب ندهو در نهایت این آدمو ولش کن بخاطر ا ...

دعوای وحشتناک بار اول یه کم جواب میده، ولی بعد هی قدرتش کم و کمتر میشه

و هی بانک عاطفی هم خالی می‌کنه و زن رو تبدیل به یه موجود غرغرو و عصبی که دلت می‌خواد اصلا نبینیش و بپیچونیش می‌کنه

پیام بده بگو یبار دیگ زنگ میزنم اگه جواب ندی برای همیشه میزارمت کنار و واقعا اگر جواب نداد بزارش کنا ...

این تهدید الکیه، چون این خانوم توانایی این کار رو نداره

تهدید الکی هم فقط حرف ایشون رو بی‌ارزش می‌کنه (میشه آدمی که الکی میگه تمومش می‌کنم ولی نمی‌تونه)

این تهدید الکیه، چون این خانوم توانایی این کار رو ندارهتهدید الکی هم فقط حرف ایشون رو بی‌ارزش می‌کنه ...

من بهش گفتم اگر توجه نکرد ولش کن بقیش ب خودش بستگی داره دگ

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

یه چیزایی آدم میشنوه نمیدونه چی بگه واقعا. به خاطر چند تا جوش که طبیعت بدن هر دختری میتونه باشه خجالت نکش اولا 

با این پسرم تا به جایی که نباید نرسوندتت کات کن 

واقعا چطور تحمل میکنین یه پسر باهاتون قهر کنه یا بلااااککک کنه؟!!!!!!!!!! 

طرف یه بار به شوخی شوخی بهم گفت بیشعور چنان ریدم بهش بعد اون جرعت نميکرد از گل نازک تر باهام حرف بزنه. مردی که ناز میکنه رو محل سگم نباید بهش بدی چه معنی داره اسم خودشونم گذاشتن مرد خیر سرشون

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

یه چیزایی آدم میشنوه نمیدونه چی بگه واقعا. به خاطر چند تا جوش که طبیعت بدن هر دختری میتونه باشه خجال ...

خوب کردی 

خیلی خودمو براش کم ارزش کردم 

ناراحتم 

ولی دوستش دارم💔

سلیطه در شأن شما نیست خوشگلم و اینکه مشکل همونیه که خودت بهش اشاره کردیایشون قهر می‌کنن که به یه هدف ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم❤️

اون در واقع اعتماد به نفس منو گرفته 

و واقعا روانیه

من الان خودم در دوران قهر به سرمیبرم 😂 از دیروز عصری تا الانببین من اصلا درموردش نه پیامی دادم نه ز ...

باشه مرسی❤️

ولی اون می‌فهمه آخر من کوتاه میام خودشو محکم میگیره حرفی نمیزنه