2777
2789
عنوان

تولدشو تبریک بگم یا نه

103 بازدید | 17 پست

دوستم باهام بی دلیل کات کرد و دیگ ازش خبری ندارم ۲ ۳ هفتس

اینا ب کنار از همه جا بلاکم فقط اینستا فالو داریم همو

بنظرتون تولدش استوری کنم ؟

تبریک چی؟ بگم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بگو شاید اونم دلتنگته

دلتنگ  بود ی پیام میداد یا حدقل دلیل رفتنشو میگف من دلم براش تنگ شده گاهی بغضم میگیره ک اینطوری رفاقت چندسالمونو بهم زد بدون اینک حتی ارزش قائل شه و بگه چرا

وا بلاکی بعد میخای تبریک بگی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
اگ استوری بزاره و سین بزنم چی تبریک نگم؟

اون‌موقع ریپ بزن یه تبریک ساده‌بگو

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
دلتنگ بود ی پیام میداد یا حدقل دلیل رفتنشو میگف من دلم براش تنگ شده گاهی بغضم میگیره ک اینطوری رفاق ...

منم خیلی دلتنگشم‌ ولی نمیتونم پیام بدم چون خودم ولش کردم به خاطر رفتارش نتونستم تحمل کنم دلشو شکستم ولی خیلی دلتنگم و روم نمیشه 🥲