اره میکردم اما دیگ امسال نمیکنم..یادمه پارسال روز زن نگرفت اما من روز مرد با بچه س ماهه رفتم خرید براش چه همه لباسی و... میدونی حس عذاب وجدان میاد سراغم اما امسال دارم با خودم میجنگم ک نکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شوهر من روز تولدم که میشه چون حوصله نداره بشینه اپلیکیشن نصب کنه برای دستگاهش یا یه کارهای مربوط به موبایل به من میگه بیا این کارای موبایل و انجام بده منم میرم برات تولد میگیرم بعد پامیشه پنج دقیقه جلوم میرقصه یه تخمه و بیسکوییت میگیره میگه اینم کادوی تولدت تولدت مبارک.
تازه اگه ۱۲ شب ۱۵ دی بشه و شوهرم بهم تبریک نگه. دلم میشکنه امسال از خانوادم دورم و اومدم شمال برا زندگی تماس تصویری اونا زدن که از شب قبل بهم تبریک بگن منم یه کیک خونگی درست کرده بودم یه شمع گذاشتم روش و فوت کردم اونها هم از اونور دست زدن و تبریک گفتن امسال مجازی برگذار کردیم البته دل و دماغی نیست یاد پارسال و تولدم با برادرم گلوم رو فشار میده و میخوادخفم کنه