2777
2789
عنوان

همه اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ ربطی ب فصلش داره چ حرف بی خودی کلا میخوان ی چی بگن

آره اگه نگن میگن لالن زن بهداشت میگه دخترت مؤاخذه میکنه تو رو وقتی بزرگ شد یکی میگه تو عید بدنیا اومده یکی میگه با مسخره ها بهاری که پاییز متولد شد

وااا چه ربطی داره اونا بی شخصیتن شایدم ب شوخی میگن مگع همه بهارا تو فصل بهار ب دنیا اومدن

نه بخدا جدی میگن خانواده ی شوهرم از اول گفتن نذار بهار بذار پریناز بذار حلما 

هرکس اسمش یلدا هست یلدا به دنیا اومده؟هرکس اسمش زیبا است حتما خوشگله؟هرکس اسمش باران هست تو باران به ...

آفرین دقیقا اینجوریه من که این اسم گذاشتم همین‌جوری فکر کردن ولی همه مخالفت کردن گفتم بالاخره ساکت میشن ولی الان سه ماهشه ولی هنوز ول کن نیستن

منم تابستون به دنیا اومدمولی کسی مسخره‌م نکردهاولین بار از یکی از کاربرا شنیدم که میگفت باید متناسب ...

نه همه ی اسما ولی چون بهار اسم یکی از فصل ها هست میگن باید فقط تو فصل بهار بذاری🤔والا خودمم موندم چی بگم

نه بخدا جدی میگن خانواده ی شوهرم از اول گفتن نذار بهار بذار پریناز بذار حلما

به خودشون گفتن 

بگو هر چی دوس دارم میزارم بچه خودمه 

اونام از بی شخصیتیه خودشون که اینجوری میگن برات مهم نباشه 

اتفاقا اسمی زیبایی انتخاب کردی 

ببخشید اینجوری میگم ولی از بی فرهنگیشونه اخه چههه ربطی دارهههههه چه چیزایی میگن مردم😐😐 اسم چه ربطی ...

میگن چون اسم یک فصل باید فقط تو همون فصل بذاری