2777
2789
عنوان

همه اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا هر جا رفتم میگن چرا بهار گذاشتی حتی بهداشت خانواده ی شوهرم و...همین الان تو یه جمعی نشستیم بازم ...

بگو حالا شما اینکارو کنید مثلا بچتون زمستون دنیا اومد اسمشو بذارید زمستون😑

یا تابستون

عقده ایا

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

میگفتی عزیزم بهار که فقط فصل نیست معنی طراوت و شادابی داره در ضمن دخترم بهار زندگی منه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
خیلی بیکاری😂😂😂

😅😅😅مصداق بارز مو از ماست در اوردن ، فردا دخترم ناراحت نشه😑😑😑😑😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خیلیم قشنگههر کی گفت بگو درسته تو پاییز به دنیا اوند ولی زندگیمونو بهاری کرد والسلام

آده اتفاقا منم این جمله رو استوری کردم و گذاشتم و گفتم ولی نمی‌خوان بفهمن

یعنی هر کیم اسمش آذر باشه باید متولد آذرماه باشه، ما یه آذر داریم متولد اردیبهشته

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍