2777
2789
عنوان

پیرو خیانت جاری و همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 136 پست

ببین جاری بد جاری آشغال عوضی ترین زنی که توی عالم وجود داره جاری شماست.

ولی مگه هر کی زن برادرش بده و عوضیه باید بره باهاش به زنش خیانت کنه؟؟

مقصر شوهرته عزیزم دنبال جاری نباش...جاریت یه عوضیه اما از این عوضیا همه جا هست...تو نمی تونی بری یقه ی تک تکشون رو بگیری...تا بوده همین بوده زنای بد هستن برای سنجش وفاداری مردا و مردای بد هستن برای سنجش وفاداری زنا...این شوهر آدمه که باید متعهد باشه...اونه که تعهد داده موقع ازدواج...وقتی اونی که شریک زندگیت بوده قدر و حرمت زندگیتون رو ندونسته و زیرپاش گذاشته چه انتظاری از یه زن عوضی و غریبه داری.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بری مشاوره اون خاک بر سر رو ول کن اون اگ آدم بود که این کارارو نمی کرد برو مشاوره رو رابطه ی خودت و شوهرت کار کن البته اگ آقا تشریف میاره اگ نه که خیلی سخته واقعا خدا صبرت بده

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

عزیزم قطعا حق داری ولی ازت خواهش میکنم یه بار بهش فرصت بده آبروشو نبر اشتباه که نه خریت کرده ولی فقط یه بار بهش بگو که همه چیزو فهمیدی فقط خودشو بترسون اگر بازم تکرار کرد بعدش خود دانی

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

همیشه عمرشاز روزی که دیدمش کلا خیلی سنتی ازدواج کردیمقبل آشنایی ه مبهش گفتم بیان چند جلسه حرف بزنیمم ...

ببین مادرشوهرت رو بهش بگو بهم میگی به خاطر بچه ها ببخش تو به خاطر بچه هام یه کاری کن بهش بگو کاری کنه شوهرت خونه اگ دارین یا یه چیزی به اسمت بزنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
نه باباکلا رو گوشش ضبط صدا نصبههر کی زنگ بزنهصداش ضبط میشه من داشتم دنبال عکس بچه ها میگشتمیه عکس دس ...

وای خدا چقد درکش برام سخته خدا لعنت کنه زن هرزه رو 

صدا رو بقیه گوش دادن؟؟؟ 

واکنش جاریت چی‌ بود؟؟ 

چطور‌میشه بلد نباشه شماره بگیره که برادرشوهرت گفته مگه میشه اینقد بی سواده؟ 

خاک بر سر شوهرت و خانوادش 

مادرشوهرت هم پشت تورو گرفته طبق تاپیکت چون ترسیده دیده عصبی هستی ترسیده ابروشونو ببری خواسته ارومت کنه مثلا 

ببین مادرشوهرت رو بهش بگو بهم میگی به خاطر بچه ها ببخش تو به خاطر بچه هام یه کاری کن بهش بگو کاری کن ...

اسم زدن؟

سر مسن دعوا فهمیدن نصف خونه به نام منه 

سه بار سکته کردن