2777
2789
عنوان

پیرو خیانت جاری و همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 136 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهولی خیلی حالت همسرم بده اون ناز میکنهاینم هی میگه خوب آخیییی خوب میشی بمیرم یه نازکشی میکنه به خدا ...

عزیزم شما بیشتر از حرف زدن با جاریت از محبت کلامی که بهش کرده ناراحتی راضیش کن برید پیش مشاور

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
درکت میکنم هیچ جوره نمیشه آروم شی نصیحتم بهت اینه تو خودت نریز بدتر میشه روانت خالی کن خودتو من جای ...

چند شب پیش که باز یادم اومد

هلش دادم

محکم مشت زد تو سرم و کوفتم به دیوار 

چند شب پیش که باز یادم اومدهلش دادممحکم مشت زد تو سرم و کوفتم به دیوار

عزیزم راهش این نیست همسر شما اصلا شما رو محق نمی دونه چون اصلا درکی از خواسته ت نداره هر چی لجبازی کنی اون بدتر می‌کنه اگه میخوای زندگی کنی باید فراموش کنی و گرنه اینطوری فقط به روح و روان خودت و اون بچه هایی که دلیل موندنت هستن ضربه میزنی

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
نمیتونم اصلا نمیتونمخودم با فقر بزرگ شدم و بی پدریدلم نمیخواد بچه هام بی پدر بشن دعا کن یه جوری بشه ...

عزیزم پس ایمانتو قوی کن به چیزای مثبت فک‌کن و فایلهای استاد عباس منش رو گوش کن ی جوری شوهرت سمتت بیاد  نفهمی چی شده

خدا صبرت بده 

درکت میکنم 

جاری من زنگ میزد 

دوازده شب 

بعد یه بار من گوشی شوهرمو برداشتم جدی گفتم بله 

گفت اِ توووویی رضا کجاس 

بخدا بدون سلام و ...

گفتم حمومه 

گفت ببر بده گوشیو کارش دارم 

منم گفتم چقدر مگه مهم هست که میگی ببر بده کارش دارم اون زیر دوش هست

اصرار کرد 

منم بردم حموم 

شوهرم گرفت 

بعد که اومد بیرون 

گفتم چی میگه 

برگشته میگه زنداداشم میگه فردا علی اردو داره مدرسه ش ۲۰ هزارتومن برام بزن 

یعنی خون خونمو میخورد

انقدر داد و بیداد کردم 

مگه شوهر نداره

قشنگ خودمو خالی کردم 

شوهرمم گفت اره اینو ما حریف نیست

تا گذشت 

فرداش باز زنگ زد 

رضا منو ببر درمانگاه 

دیگه مستقیم گفتم رضا مگه بیکاره از چالوس بیاد کرج تو رو ببره درمانگاه به شوهرت بگو

ببین با هر بهونه  میکشوند شوهرمو اونجا 

اینم خر 

تازه ماشینم نداشتیم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

عزیزم راهش این نیست همسر شما اصلا شما رو محق نمی دونه چون اصلا درکی از خواسته ت نداره هر چی لجبازی کنی اون بدتر می‌کنه اگه میخوای زندگی کنی باید فراموش کنی و گرنه اینطوری فقط به روح و روان خودت و اون بچه هایی که دلیل موندنت هستن ضربه میزنی

تلفنیحرفهای مثبت 18با نازکشی همسرم و....

حالا خدا بهت صبر بده البته منم آسیب دیدم ولی از اطراف بود

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم