jeyranbalaso مدیر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 118 عنوان مادرشوهرم سرما خورده فشارش روی 14 هس خطرناکه | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 40 پست رفتم حالشو میپرسم برگشته میگ نمیبینی مریضم حالمو پرسیده پرسیده خسته شدین😐حتی تو مریضیم از زخم زبون دست نمیکشه فتنه خانمخطرناکه براش؟رفته دکتر ۵ تا امپول توی سرم زدن بهشکی میمیره بنظرتون؟ 1403/10/14 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوااانی عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 350 مادر شوهر من کی میمیره؟ صد سالشه اخلاقش گوه خسیییییس چش نداره یه لباس بخرم میسوزه
دیونهزنجیری عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 4899 حتی اگه دشمنان هم بود اینکه آرزو یا حتی منتظر مرگش باشی درست نیست😐💔 مردن بعضی ادما به دنیای بهتر کمک میکنه ..حالا مادرشوهر اسی رو نمیدونم امروز بافقی ام ,کاملا وحشی
fafa_pv عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 839 خیلیم درسته اینکه هرروز تن منو میلرزونه درسته؟توام جای من بودی همینو میگفتی من ی مادرشوهر دارم بیا و ببین🤣🤣ولی خب بلاخره اونم ادمه،بیخیال،عین حرف دوستمون این مادرشوهرا تا حلوای مارو نخورن نمیمیرن😂💔
jeyranbalaso مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 118 مادر شوهر من کی میمیره؟ صد سالشه اخلاقش گوه خسیییییس چش نداره یه لباس بخرم میسوزه برا منم همینه یه طلا بخرم قیامته این ظالما نمیمیرن ک😔🥲
jeyranbalaso مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 118 ادما مریض میشن، بداخلاق میشن. سخت نگیرین والا همیشه همینه من روی خوش از این ندیدم اخما همیشه توهم انگار پدرشو من کشتم
jeyranbalaso مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 118 من ی مادرشوهر دارم بیا و ببین🤣🤣ولی خب بلاخره اونم ادمه،بیخیال،عین حرف دوستمون این مادرشوهرا تا حلو ... چی میگی شما یه شب فتنه میندازه خونم یه شب خودشو میزنه مریضی و...بابا بسه بخدا بریدم چقد تیکه و کنایه بشنوم چقدر ازار و اذیت اخه چقدرررر تنم بلرزه چقد استرس بکشم چقدر 😔😔😔
کوتوله1تنها عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 142 برا منم همینه یه طلا بخرم قیامته این ظالما نمیمیرن ک😔🥲 برا من خواهر شوهرام،یعنی مامانشون یه ماه اینارو نبینه میشه فرشتهنمیدونم دختراش به کی رفتن
jeyranbalaso مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 118 برا من خواهر شوهرام،یعنی مامانشون یه ماه اینارو نبینه میشه فرشتهنمیدونم دختراش به کی رفتن برا من برعکس خواهرشوهرم ماهه
fafa_pv عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 839 چی میگی شما یه شب فتنه میندازه خونم یه شب خودشو میزنه مریضی و...بابا بسه بخدا بریدم چقد تیکه و کنایه ... فقط میتونم بگم خدا به دادت برسه حالا مادر شوهر من نسبت به این فرشتس به قرآن😂😂😐😂
jeyranbalaso مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 118 فقط میتونم بگم خدا به دادت برسه حالا مادر شوهر من نسبت به این فرشتس به قرآن😂😂😐😂 پس قدرشو بدون من بدترین مادرشوهر دنیا رو دارم نمونه اش نیس ویژه اس برای من
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 11461 والا همیشه همینه من روی خوش از این ندیدم اخما همیشه توهم انگار پدرشو من کشتم خب دیگه اخلاقشه، باش کنار بیا.مال منم همینه ولی پذیرفتمش.ولی ارزوی بد نکن، انرژی منفیش بخودت برمیگرده.