مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 5709 عنوان دلم واسه دانشگاه و دراماهاش تنگ شده💅 128 بازدید | 14 پست خیلی وقته دانشگاهم تموم شده دلم واسه دانشگاه اکیپای پر حاشیه اش تنگ شده ☹کراش زدنا و حتی پسرای هول دانشگامونم تنگ شده چه دورانی بود🥲دلم میخواد دوباره برم کارشناسی بخونم😂 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀 1403/10/14 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7_1_fatemeh عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 4710 آخی😁🌱 خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
رئیس_فرقه_ترشیدگان عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 832 و منی ک از دانشگاه متنفرم کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه
maryatiiiii عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1859 عزیزم تروخدا میایی تاپیک اخر من درباره همکلاسم تو دانشگاس لطفااا بیا بیا تا اومدنت دیر نشده.
ملکهدریا عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4514 رشته دانشگاه چی بود؟ ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 5709 و منی ک از دانشگاه متنفرم چراا آخه گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 5709 دانشگاه نرفتم هنوز🥲دورانش خیلی بهتره از دبیرستان؟ نه واقعا دبیرستان بهترین دوران دانشگاه کلی حاشیه داره ولی خوش میگذره😂 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
فاطیو_و عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 525 از اینکه فردا ۷صبح باید برم دانشگاه از اینکه فردا پایانترم دارم از اینکه صددرصد میوفتم متنفرم ای فلک بازی چرخ تو نازم...
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 5709 از اینکه فردا ۷صبح باید برم دانشگاه از اینکه فردا پایانترم دارم از اینکه صددرصد میوفتم متنفرم حتی امتحانات شخمیش هم دلم تنگه😂 بیفتی ام فدا سرت گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 2444 نه واقعا دبیرستان بهترین دوران دانشگاه کلی حاشیه داره ولی خوش میگذره😂 ی سوال خداوکیلی درست جواب بده مث بعضیا چ..س کلاس نیایا🤫😂دانشگاه بیشتر درس خوندید یا دبیرستان کدومش بیشتر سخت تره؟ ❌درخواست دوستی نمیپذیریم ❌🙃
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 5709 ی سوال خداوکیلی درست جواب بده مث بعضیا چ..س کلاس نیایا🤫😂دانشگاه بیشتر درس خوندید یا دبیرستان کدومش ... من اصلا رشته دانشگاهم مرتبط با رشته دبیرستانم نبود🥲دبیرستان پشت کنکور تجربی بودم مثل چی درس میخوندیم ولی دانشگاه کمتر اونم از ترس افتادن😂 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 2444 من اصلا رشته دانشگاهم مرتبط با رشته دبیرستانم نبود🥲دبیرستان پشت کنکور تجربی بودم مثل چی درس میخوندی ... آها این شد ی جواب درست حسابی😎دمت گرم😂👍 ❌درخواست دوستی نمیپذیریم ❌🙃
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 5709 آها این شد ی جواب درست حسابی😎دمت گرم😂👍 فدا😂 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀