2777
2789
عنوان

علت خیانت شوهر به زنش رو رفتم از شوهرم پرسیدم اینم جوابش😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 66 پست
بابا دلیل نیار دلیل چرا میاری چیزی اصلا ک مهم نیست دلیله چ اهمیتی داره چرا؟ خیانت کرده یا نه ؟ کرده ...

اگه همه میخواستن مثل شما فکر کنن هیچ پیشرفتی نبود...

هر اقدامی یسری دلیل داره 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه همه میخواستن مثل شما فکر کنن هیچ پیشرفتی نبود...هر اقدامی یسری دلیل داره

هر اقدامی الااااا خیانت 

خیانت دیگه تهشهههه  ، ته تهشه 

کسی ک خیانت کنه 

هم طرفو احمق فرض کرده 

هم بازیگر حرفه ای بوده تو دروغ گفتن 

خیانت توجیه نداره 

ی چیز ثابت شده اس همه هم میدونن 

خط قرمزه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر اقدامی الااااا خیانت خیانت دیگه تهشهههه ، ته تهشه کسی ک خیانت کنه هم طرفو احمق فرض کرده هم بازیگ ...

همچیز دلیل و منطق داره و اینکه نخوایم به دلیلش بپردازیم بخاطر حس نفرت و احساسات که کل وجودو فرا گرفته اشتباهه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همین؟ ببخشید در این صورت چ فرقی با حیوون داره؟

بله همین

میگفت حتی عکس و فیلمای س،ک،سی هم برامون حذابه

دوست داریم طعم همه رو بچشیم

بعضی از مردا هم سر ب زیرن زیاد تو این وادیا نیستن

😘Thanks GOD 
بله همینمیگفت حتی عکس و فیلمای س،ک،سی هم برامون حذابهدوست داریم طعم همه رو بچشیمبعضی از مردا هم سر ب ...

اونا دیگ مرد نیستن 

ببخشید جن د ..ن

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
همچیز دلیل و منطق داره و اینکه نخوایم به دلیلش بپردازیم بخاطر حس نفرت و احساسات که کل وجودو فرا گرفت ...

خب هر وقت بهت خیانت شد به دلیلش بپرداز 

اونموقع خوشحال باش ک دلیلش بهت گفته شد