2777
2789
عنوان

بی خبری دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 54 پست
اجازه دادن برای اختیار ۴ زن توسط مردهامکار ناپسند و غیر انسانیه که دینتون ترویجش داده.ترویج ینی رواج ...

شما اینو بدونید در دین اسلام هیچ چیزی بدون علت حرام و حلال نشده 

وقتی صحبت از این روابط اشتباه میشه ترویج داده میشه به نوعی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه زمونه بدی شده همه دوست پسردارن کاش دختراارزش زیادی واسه خودشون قائل بشن . دوران مازیبابود

البته همه رو نباید جمع بست خیلی ها دوست پسر ندارن 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

شما اینو بدونید در دین اسلام هیچ چیزی بدون علت حرام و حلال نشده وقتی صحبت از این روابط اشتباه میشه ت ...

بله حتما نیازه که مرد ۴ تا زن داشته باشه

موفق باشین🌹

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

آخه زنگ نمیزنم چون میترسم مزاحمش بشم از طرفی اون ۶ روزه ازم بی خبره حس اینو بهم داده مزاحمش هستم

عزیزم وقتی شما دوست‌دخترشی ایشون دوست‌پسرته مزاحمت معنا نداره! طرف نمی‌تونه شما رو شش روز از خودش بی‌خبر بذاره

باید به‌طور جدی باهاش صحبت کنی 

عزیزم وقتی شما دوست‌دخترشی ایشون دوست‌پسرته مزاحمت معنا نداره! طرف نمی‌تونه شما رو شش روز از خودش بی ...

چشم بهش میگم هنوز که هنوز پیامی نداده 

انگار غریبه اممم

بله حتما نیازه که مرد ۴ تا زن داشته باشهموفق باشین🌹

بله در صدر اسلام نیاز بوده ، باتوجه به زیاد بودن تعداد زنان به علت جنگ های قبیله ای و کشته شده های مرد  زیاد در زمانی که زنان تا قبل از اسلام هیچ حق و حقوقی نداشتند نیاز بوده 

کمی مطالعاتتون رو بیشتر کنید در مورد اسلام و این دسته موارد رو از رسانه معاند نگیرید انشاالله به حقانیت اسلام پی میبرید 

بله در صدر اسلام نیاز بوده ، باتوجه به زیاد بودن تعداد زنان به علت جنگ های قبیله ای و کشته شده های م ...

پس بعد از گذشت ۱۰۰ ها سال

باید خبری از این سنت و قانون نبوده باشه و راجع بهش نشنیده باشیم

ولی همونطور که همه میدونیم هم شنیدیم و هم خیلی از مردا فکر میکنن حق طبیعیشونه 

اما یه چیزیه که برچیده شده و از بین رفته 

ترجیح میدم راجع به چیزایی مطالعه داشته باشم

که داخلش چیزی از ۴ همسری و کودک همسری و صیغه محرمیت یا همون کلاه شرعی وجود نداشته باشه.

ایرانی ام عرب نیستم🌹

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^