2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3763 بازدید | 195 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنیا از دید خودشون میبینن اینا وجدان ندارن براهمین فک میکنن اونی که مث خودشون نیست لابد بی دست و پا ...

اصلا آدم میمونه چی بهشون بگه. همین حرفو به خودش بزنی بدش میاد انگار خودش شمال زن ها نیست

اگه خانوما بخونن تاپیک آخر شما رو مشخص میشه عقده ای کیه!🤗

والا من اومدم یه تاپیک همینجور زدم 

کاری هم به شما نداشتم 

شما اومدی حرص شوهرت و حرص سقطت رو سر من خالی کردی؟؟؟؟ 

مگه من مقصرم که حاملگی نرمال نداشتید +؟؟؟ 

مگه من تاپیک زدم گفتم شما باید با چندتا سقط و چه میدونم پایین بودن چیت،،، بپر بپر کنی؟؟؟؟؟که اینجوری حرص خوردی!!! 

والا اینا همون امثال داعشی ها هستن که میگن زن ها با چادر و روپوش و اینا بیرون نیان تا مرد به گناه نی ...

از حرفای بعضیا تعجب می‌کنم

زن پا نده مرد کاری نمیکنه

زن حجاب رعایت کنه مرد کاری نمیکنه

زن ال کنه مرد کج نره

زن بل کنه مرد به گناه نیافته

پس همه کارا که افتاد گردن زن پس مرد که تو جامعه ما به قول خودشون از زن بهتره چه غلطی میکنه که بهش اینقدر تو قانون امتیاز دادن 

من باهات موافقم مردای اطرافم رو کلی آنالیز کردم نامحسوس،هم اقوام خودم هم همسرماکثرا زمینه شو دارن حا ...

ببین ذات مرد همینه ما زن ها میخوایم انکار کنیم

خدا گفته زن خودشو از مرد بپوشونه چرا چون اینطوریه

خدا گفته چهارتا زن بگیره اگه شرایطی داشت چرا نگفته مرد

پس از مخلوق خودش آگاه بوده

والا من اومدم یه تاپیک همینجور زدم کاری هم به شما نداشتم شما اومدی حرص شوهرت و حرص سقطت رو سر من خال ...

شعور خودتو بیشتر این نمایش نده بخاطر خودت میگم.بزار یه نخود شخصیت بین کاربرا داشته باشی.سقط کردم خیانت که نکردم انشالله خدا قسمتت میکنه

از حرفای بعضیا تعجب می‌کنمزن پا نده مرد کاری نمیکنهزن حجاب رعایت کنه مرد کاری نمیکنهزن ال کنه مرد کج ...

منظور این بود تا عملی نباشد عکس العملی صورت نمیگیره مرد که پرو درست ولی زن اگر توجه نکن میخواد مرد چه غلطی بکنه

ببین ذات مرد همینه ما زن ها میخوایم انکار کنیمخدا گفته زن خودشو از مرد بپوشونه چرا چون اینطوریهخدا گ ...

چرا خدانگهدار زن چند بار میتونه ازدواج کنه چون در وجود زن نیست اینکارها

حالا زن خانواده باید حواسشون جمع کنه روابطشو گرم کنه و مرزبندی رو یاد همسرش بده